Search Results
Search results 1-20 of 750.
-
Chociaż chwilę przed zamknięciem się wpiszę. Zwykłe zdarzenie - zobaczyłem na falandze, że wraca kilka owiec do zagrody. Stało tam jeszcze trochę obstawy, ale odleciała, żeby nie brać udziału w starciu Przy okazji pozdrowienia dla sojuszu, dla Kapitana Kuby Wróbla, dla Sobiecha i dla tych, którzy coś poniżej napiszą Samo starcie dość nudne, bo Obrońca się nie bronił, a jedynie odleciał tym, czym mógłby zwiększyć moje straty. Szybkiej odbudowy dla Obrońcy, żeby znowu szybko przekroczył 500k punkt…
-
Fuzja 2021
bobro - - DiD Taurus
PostAle co za różnica, dokąd nas dorzucą? Konta rozwinięte, jakieś umiejętności każdy ma.
-
Szukam specyficznego uni na świecie (szybkie + łsadowność SS + idlaki)
bobro - - Zadawanie pytań
PostJeśli 230 - 270 aktywnych to jest cmentarz, to ja przepraszam, ale ostatnie 10 lat chyba spałeś.
-
Quote from I am back: “Gwiazdy Hollywood wydaja setki milionow na wille z basenami a daja cos charytatywnie? Zacznijmy od tego co kto robi z hajsem w realu a pozniej czepiajmy sie inwestycji w gre. ” Dają, dają, bo (po pierwsze) chcą dawać i (po drugie) opłaca im się to, bo sobie od podatków odejmują. A wszystkim nie pomogą, bo potrzebujących jest więcej niż mogą (lub chcą) obdarować.
-
Quote from UNI 47: “Skonczyły się dobre czasy odkrywcy ” I to już dawno... Mnie też kazali odrzucać teorie spiskowe, ale też miałem wrażenie, że jak wysyłałem cywilne to piraci byli ciągle, a jak wysłałem bojowe, to się pochowali. Ostatnio w końcu przetopiłem wszystkie lamki, krążki i owce u brodacza i zostały mi tylko pance, kubusie i pionki. O wiele lżej na duszy jest
-
Matt GZ [OGN] & Dziki Nastolatek [IRA] vs. Kapitan Jack Sparrow [RoG] ~ 91905.3%
bobro - - Starcia Taurus
PostSparrow, Ty [ciach] Agresorom gratuluję, Obrońcę ganię i życzę szybkiej odbudowy. Moderator Neferet:Może jakieś milsze określenie? Ciachnięty wulgaryzm
-
Pytanie o ekspedycje?
PostTego, co Zbieracz czerpie z ekspedycji zyskiem nazwać nie można. Raczej dodatkiem, który, nawet jeśli zmaksymalizujesz, nie zastąpi Ci bonusów, które masz jako Zbieracz. Przećwicz to, co napisaliśmy i potem się podziel swoimi przemyśleniami
-
Pytanie o ekspedycje?
PostJedno i drugie, jeśli chcesz. Pod maks ładowności, jeśli zadowala te kilka możliwych baniek surowca, maks punktów, jeśli chcesz dostawać rozpruwacze.
-
Pytanie o ekspedycje?
PostTwoja uwaga jest słuszna, źle odczytałem Qnicka.