Search Results
Search results 1-20 of 1,000. There are more results available, please enhance your search parameters.
-
Quote from Avinashi: “druga sprawa to taka, że od początku ideą cmenatrza jest przeniesienie tam nieaktywnych kont będących na urlopie.... ” Napisała znak zapytania, więc nie wiem czy sama wie o co chodzi z nową wersją, która ma wejść jutro a, która ogłoszona została dziś. Tak na początku idea cmentarza miała być inna, pytanie czy to się zmieniło?
-
Quote from powyginany drucik: “h z 60 dni OFF? ” Wersja 7.6.6 Quote from smoki: “4 marca na serwery trafi aktualizacja gry do wersji 7.6.6 Aktualizacja zaplanowana jest na godzinę 10:00 dla Wielkiej Brytanii i PTS(Public Test Server) oraz na godzinę 13:00 dla pozostałych krajów. Poprawką dostarczoną przez aktualizację jest skrypt przenoszący konta nieaktywne na serwer cmentarny. ” O to z dziś
-
koniec forum
Apofis - - DiD Nekkar
PostQuote from I am back: “Normalny gracz, ktory chwali sie jakimikolwiek umiejetnosciami czy osiagneciami, ” Słowo klucz normalny. Ja nie jestem normalny. A raporty wstawiam pod swoim nikiem. A tu tylko dyskutuje.
-
koniec forum
Apofis - - DiD Nekkar
PostQuote from Qnick: “ak samo jak Ty nie chwalisz się nickiem tak są tacy, którzy nie chwalą się ST. Jeśli uważasz ze akcja lewa, pisz ticketa ” Może jestem naiwny ale nie wierze, że ktoś się nie pochwalił a to była duża flota, więc raczej ktoś z czołówki to rozbił. A czołówka zawsze wstawia.
-
koniec forum
Apofis - - DiD Nekkar
PostQuote from Qnick: “Nie jest to starcie widmo, jeśli ani atakujący ani obrońca nie wstawili to pozostają ci domysły. ” Domysły, lewa akcja hehe tylko tyle, bo wątpię, że ktoś by się tym normlanie nie pochwalił.
-
koniec forum
Apofis - - DiD Nekkar
PostPonieważ forum może zostać zamknięte lada moment. A miałem czekać regulaminowe 72 h na wstawienie raportu, to jedynie z tego powodu zapytam czy będzie raport z gracza szajka1? Został 1 dzień ale może dziś zostać forum zamknięte. Pytam czy to kolejne starcie widmo czy raport się szykuje i czy zdąży ujrzeć światło dzienne. Dziękuje.