Quote from Aurora Borealis: “Kiedyś uznałem, że skoro ludzie wymyślili windy, to znaczy że człowiek jest młody dopóki może wejść po schodach. ” Może i może ale mu się nie chce, zależy na które piętro, na 3 chodzę po schodach, na 8 wolę windą. I jeszcze w piąteczek z rana
Quote from Aurora Borealis: “Gdzie jest disco polo? ” Disco polo nie cierpię, ale coś w tym stylu z dyskotek z młodości pozostało w pamięci youtube.com/watch?v=4kHl4FoK1Ysyoutube.com/watch?v=byXKpRKc-Joyoutube.com/watch?v=TLCL_PsvlYgyoutube.com/watch?v=x7dFjvoK7sA
Quote from Aurora Borealis: “Przy piciu żelazne zasady działają. ” Chyba nie zawsze Quote from Aurora Borealis: “tylko nie wypaplaj się, że jesteś kryptogejem! ” jednak za dużo wypiłeś.
Quote from Aurora Borealis: “Na kaca najlepszy jest rosół a nie klin! I to taki soczysty, doprawiony, z kaczki, albo z gęsi. A nie jakieś powietrze z pompki od materaca ” Ja mam barszczyk na rosole z kaczki, potwierdzam że super na kaca.
Quote from powyginany drucik: “Czyli rozumiem że te wszystkie dyskusje to tylko dla zabawy i nabijania postów. ” Nie do końca bo sztab mi się jutro kończy a chciałbym też nagrody dodatkowe, gdybym nie stracił tych 400 punktów to dzisiaj bym miał 12500 cebulaków. Wcześniej też jedno zadanie musiałem pominąć.
Quote from Hahohe: “Wystarczy zniszczyć cokolwiek. ” Dziękuję za odpowiedź, nie miałem jeszcze takiego zadania bez wyszczególnionych jednostek dlatego pytam. Chyba po pytaniu widać że przeczytałem ze zrozumieniem, tylko miałem wątpliwości czy zadziała zniszczenie czegokolwiek. Falangowanie w zadaniach nie zawsze działało. Quote from Sobieski: “W sojuszu przy tym zadaniu rozbijamy o sobie 50 Sond Szpiegowskich i wszystko zalicza ” Dzięki
Miał ktoś takie zadanie? Niszczycielska furia Zniszcz jednostki (50) w walce przeciwko graczowi Postęp: 0/50 Czy wystarczy czegokolwiek 50 sztuk zniszczyć czy jakiś błąd i nie pokazało konkretnych jednostek do zniszczenia a są konkretne?