Search Results
Search results 1-20 of 920.
-
Van [P N] & Hetevox [P N] & Koloc [P N] & Mallory [P N] & Celestial General [P N] vs. Maciek2 [P N] & Van [P N] & Wisior [P N] & Mallory [P N] & Selene [P N] ~ 505 000 % - dla Franca
priesten - - Starcia U68
PostNie wiem jak to komentować - widze w łbach sie przewraca Franc - wszsytkiego dobrego dla Ciebie
-
TOP 10 Starć Tytanów Uniwersum 68 (2020-12-31) [POSZUKIWANY NOWY PROWADZACY]
priesten - - Starcia U68
Postkruchy [P N] & Kromak [P N] & Selene [P N] & Mallory [P N] & Andre [P N] vs. Bociek ( wojtekreal ) [3 X] ~ 2 407 655.4% - TOP 1 ACS U68 / TOP 2 ACS Ogame X1 Kromak [P N] & Celestial General [P N] & Selene [P N] & Mallory [P N] & Van [P N] vs. obserwator [BOSS] ~ 1855466.62% - TOP 1 ACS U68 / TOP 2 ACS Ogame X1 Mallory [P N] & PoZiomek [P N] vs. szajka [KOMORNIC] ~ 1.505.162.92% / Top3 ogame ACS X1 i Top2 u68 ACS
-
kruchy [P N] & Kromak [P N] & Selene [P N] & Mallory [P N] & Andre [P N] vs. Bociek ( wojtekreal ) [3 X] ~ 2 407 655.4% - TOP 1 ACS U68 / TOP 2 ACS Ogame X1
priesten - - Starcia U68
PostQuote from 69DemoN69: “To że wolał latać z nami przeciwko Wam (w sumie to nawet nie wiem kim jesteś (ale pewnie waflujesz się z PN, może nawet tam grasz ) więc przeciwko PN raczej lepiej tu brzmi) to całkiem inna sprawa jak iść mieszkać z kimś kto Cię ....... Ogółem 3X było znane z tego ze z nikim się nie bratało i walczyło z każdym do okoła Później lata stagnacji... i mamy co mamy ” Musze powiedzieć że strasznie mnie zainteresowało co tutaj czytam. Przed pierwsza fuzja na 68 to akurat 3 X sie p…
-
kruchy [P N] & Kromak [P N] & Selene [P N] & Mallory [P N] & Andre [P N] vs. Bociek ( wojtekreal ) [3 X] ~ 2 407 655.4% - TOP 1 ACS U68 / TOP 2 ACS Ogame X1
priesten - - Starcia U68
PostQuote from bocieek: “Ty faktycznie największe zagrożenie stwarzałeś, to że masz flotę zawdzięczasz fuksowi czasem, a czasem że Cię w czas obudzili.. A Kruchy to jak myślisz jak Ninja chodzi? tylko nie pisz proszę o dowody bo i po co ” Nie napisałem niczego nieprawdziwego Wojtek stwarzał prawdopodobnie takie same niebezpieczenstwo solo jak ja. Swoja droga zawsze byłem ogamowym dzieckiem szcześcia i jestem z tego dumny Faktycznie jakbym grał w 3X pewnie floty by już nie było, pierwsze farmienia kr…
-
priesten - - Starcia U68
PostPrzeciwnicy pewnie się uśmieją z tego wspomnienia Yesa, ile można co? Ale jakby nie było jest to jakiś motywator dla niektórych, "którzy nie maja życia i nic poza grą nie osiągneli" Ten ostatni argument bawi mnie w sumie najbardziej, wypominać komuś że ma zacięcie i czas na gre - śmiechu warte To Starcie cieszy niezmiernie z wielu powodów, wojtek zawsze był top graczem i zawsze rósł jak na drożdzach, może sam jakiegoś zagrożenia wielkiego nie stwarzał, ale wraz z flota Miliego, czy Obsa była to …
-
[OBRONA] Selavi [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. Zakochany Pilkarz & Celestial General [P N] ~ 27 989.89% (+ 2926.78%)
priesten - - Starcia U68
PostNo i fajnie ze sie ktos ostał zeby z nami rywalizowac - w sumie jakby nie bylo zdrowa rywalizacja zawsze mile widziana Graty Celestial
-
ABW [P N] vs. wladyslaw ~ 21098.66% + ABW [P N] & Kromak [P N] vs. wladyslaw ~ 23164.03%
priesten - - Starcia U68
Postnie jest zle ABW - gratulacje a i kromak na rzepa
-
Mallory [P N] & PoZiomek [P N] vs. szajka [KOMORNIC] ~ 1.505.162.92% / Top3 ogame ACS X1 i Top2 u68 ACS
priesten - - Starcia U68
PostQuote from Wisior: “Tak tylko napisze, że to jest TOP2 ACS u68, a nie TOP3 Graty starcia, Mallory następny weekend nie idę spać - masz skanować i dawać zapro Pozdrawiam Wisior ” znajdz sobie innego zywiciela Mallory jest moj I czym polecisz w tym ataku reckami nazwa watku zupdatowana - raz sie do czegos przydales poza robieniem pezetow
-
Mallory [P N] & PoZiomek [P N] vs. szajka [KOMORNIC] ~ 1.505.162.92% / Top3 ogame ACS X1 i Top2 u68 ACS
priesten - - Starcia U68
Postpn4life.jpg Pan Szajka wyskanowany przez Mallorego, 2 smsy i byłem gotów Widzę że mój fart do lotów na rzepa - nadal ze mna jest, dziękuje Malloremu za zaproszenie. Tak sie bawi sojuszowa Rada PeeNy i co zatkało kakało, Van, Hete !! Pozdrawiamy sojusz, sponsorów i wszystkich nam życzliwych, a Szajce SZ.O Mallory: "Pozdrawiam sojusznikow i znajomych a dla szajki SZO" youtube.com/watch?v=AWFaj4IQ4ro&t Ruda Banda w Natarciu Dnia 30-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ma…
-
Celestial General [P N] & Hamer [P N] & Selene [P N] & kruchy [P N] & Incoming [P N] vs. Muminek [DOM] ~ 154 689.12% (+bonus)
priesten - - Starcia U68
Postładnie ładnie - powodzenia
-
Kromak [P N] & Celestial General [P N] & Selene [P N] & Mallory [P N] & Van [P N] vs. obserwator [BOSS] ~ 1855466.62% - TOP 1 ACS U68 / TOP 2 ACS Ogame X1
priesten - - Starcia U68
PostFajnie Fajnie Bardzo dziekuje za zyczenia Forma widze rosnie, tak dalej, dawajcie mi sie plawic w nie swoich ST O obserwatora sie nie martwie, od dawna widać że traktuje gre z dużym dystansem - odbudowy życzę Tak patrze na flotę obrońcy i widzę że ze mnie podobny procent by wyszedł - ale na urlopie bedzie ciezko Wiecej dystansu wszystkim... Ja sie będe jarał jak padnie ktoś inny niż obserwator - lista jest krótka wiec czekam