Search Results
Search results 1-20 of 1,000. There are more results available, please enhance your search parameters.
-
Wiedźmiński
Ruda - - Rozrywka i hobby
PostTak jest, @buleon Twoja kolej
-
Wiedźmiński
Ruda - - Rozrywka i hobby
PostDowiedziawszy się że Regis jest wampirem sprawdzał co jakiś czas rano czy nie ma ukąszeń na szyi. Właściciel klaczy o imieniu Cantarella.
-
Quote from cichah2o: “I moje marzenie o idealnej fuzji legło w gruzach... Liczyłem, że będą dwa docelowe uniwersa, tj 68 i quantum. Liczyłem, że będzie można wybrać, gdzie się chce kontynuować grę.. Powtarza się sytuacja z ostatniej fuzji, wrzucili nas na siłę, do tych najsilniejszych, zwiększyli prędkość floty i tak zostawili... Moim zdaniem nie powinno być wrzucania na siłę graczy do konkretnych worków, tylko otworzenie kilku worków i pozwolenie, aby gracze sami wybrali gdzie mają trafić. ” Ws…
-
Rekordy Uniwersum 68
PostWedle życzenia podklejone. Powodzenia!
-
Quote from Pan Krecik: “@Ruda gdzie można znaleźć Polskie i światowe rekordy poszczególnych systemów obronnych? Jakbyś podlinkowala to będę wdzięczny ” Nie spotkałam się niestety z czymś takim Quote from Starrk: “Nowy: sir Maximus [Libra] 76.362.492 pkt Wyrzutnia rakiet 8.844.075 Lekkie działo laserowe 2.887.131 Ciężkie działo laserowe 79.740 Działo Gaussa 658.000 Działo jonowe 12.020 Wyrzutnia plazmy 214.000 Zniszczony 18.02.2021 ” Dodane.