Search Results
Search results 1-20 of 459.
-
Szukam specyficznego uni na świecie (szybkie + łsadowność SS + idlaki)
edes - - Zadawanie pytań
PostBoty do farmienia są zabronione to po co ci takie unii?
-
push na banie
PostŻe co zawróconą stacje widać na fali ? A ja latam cały czas z planety to mam przesrane
-
push na banie
PostQuote from powyginany drucik: “Quote from Apofis: “Dla mnie to co zrobiłeś to jest głupie i tyle. nawet dla zysku. ” Wiesz że nie tylko on zmieniał składy floty?Jeżeli ktoś robił tylko ekspedycje i nie skupiał się na niczym innym to bardzo szybko przechodził do lvl w którym nie był w stanie wydawać wszystkich surowców które zbierał z PZ. proxyforgame.com/pl/ogame/calc/costs.php Lajt miał 4 razy więcej floty niż ja czyli dziennie do wydania 160-200kkk surowców. Pobaw się kalkulatorem. ” Mulciaki …
-
push na banie
PostQuote from powyginany drucik: “Quote from el bosso siklent: “znowu wprowadzasz graczy w blad. zniszczone militarne scruple 107.515.915.524 prnt.sc/102ibni stracone militarne scruple 14.850.280.055 prnt.sc/102ici0 Kolejny raz podajesz nieprawdziwe dane , pytanie tylko po co. ” Zrobiłam taką samą analizę konta risinga jak starrk elama w poprzednim temacie: ” Nie wnikam w te obliczenia czy są prawidłowe ale rising latał panckami i podobno stracił ich 22mln. Dex nie ląduje na pz a trzeba go wydać na…
-
A co to się stało
PostLata, ma generała i dostaje 70% pz
-
A co to się stało
PostCo tam sie w ogóle zbadało astro na 33 ?
-
A co to się stało
PostScruprle chyba dok odebrał bo sporo urósł
-
A co to się stało
PostRobicie coś z tymi oszustami bo jak nie to dzwonie na policje
-
A co to się stało
PostPo przyrostach widać że na gówno się to zdało bo błędy nie załatane to dalej można korzystać
-
A co to się stało
PostZobaczymy czy będzie miał dalej takie przyrosty jak dzisiaj czy wydyga
-
Quote from Apofis: “Quote from Aurora Borealis: “Sam wczoraj pyknąłem pakietami kilkadziesiąt kkk surki i strasznie trzęsę port ” Oni mają ogromne eko więc chyba jest to możliwe. ” Niby jakie? 1mld metalu na dobę max to teraz kup 200 pakietów na dzień bo trzeba go jeszcze przehandlować na inny surowiec
-
Celestial General [P N] & Ekonom [P N] & kruchy [P N] vs. ZetoBot [O-ECO] ~ 67 051.75%
edes - - Starcia U68
PostWyszło to aby na plus z przelotem ? Ciekawy bunkierek przeciw lmowy
-
Quote from Darkstar: “Pamietajmy,ze tez zarobili na rynku i na zielonych wyspach. A poza tym przy takich flotach 1 piraci to z 30kkk surki z pzta. ” To może przejrzyj pkt zniszczone czy w ogóle rosną to się dowiesz. Jeszcze jakby to była 1 czy 2 osoby to pół biedy ale tam cały push tak punktuje Na paczki to by musieli z 10mln anty wydawać dziennie w co wątpie