a to sory, dla mnie wszystko za krakowem do niemiec to sląsk Z resztą google tez tak sadzi Jaworzno – miasto na prawach powiatu w południowej Polsce, w województwie śląskim, położone na Wyżynie Śląskiej.
Quote from Bresia (L): “Quote from litek.: “Jak Marta będzie aktorką to ja z chęcią się przebranżowię i mogę być aktorem ” ale Ty podobno lubisz małe cycki:p ” no to Andrzej zostaniesz najwyżej oświetleniowcem , a ja cię zastąpie Z resztą Marta powinnaś wziąć poprawkę na to co mowił Andrzej to było juz po sniadaniu czyli w jego przypadku po 0,5 no i jak on mowiąc małe pewnie miał namysli D bo jak to na śląsku tam kobiety mają czym oddychać
chodzilo mi o nagrody dodatkowe z 2,3,.. nie zrozumialem pytania Z reszta osoba ktora pytała , na pw doprecyzowala pytanie i dostala poprawna odpowiedz jeszcze wczoraj
Quote from Aramil: “Uruchomienie sztabu w tym wypadku dorzuci automatycznie nagrody dodatkowe? Czy wymaga to w inwestycji sztab? Intuicyjnie powinno działać automatycznie, ale kto tam wie jaką gra w tym wypadku rządzi się logiką ” tak z automatu da te nagrody które są ponizej wybranej nagrody, o ile sztab jest aktywny. A że tym razem dają sztab dwa raxy to nie trzeba wydawać anty aby odebrać dodatkowe
Quote from NowyLolek: “Błąd Sztab z eventu uruchamia się po około tygodniu, żeby zdobyć jak najwięcej dodatkowych nagród ” niby racja ale tym razem są dwa 1i 4
Quote from Bresia (L): “Boję się klikać...:) Kto już był i powie co to? Edit: Quote from Aurora Borealis: “Kto wypina, temu wina! ” winkiem nie pogardzę:) ” ja klikłem ale trzeba coś akceptować to się bałem i wyszedłem . Marta białe czy czerwone?
Quote from Starrk: “@Ardnas osobiście wolę 3 pełne pakiety surowca ” niema 3 Sa 2 Trzeci to tylko jeden surowiec ale owszem nie jest zle. Mi starczy na kopalnie albo dwie dwie
straty do przyjęcia, ważne że się przebiłeś i to sam , Reasimując jest dobrze są postępy . Tak trzymaj i nie bierz przykładu z kolegów nie zasypiaj na ekspach . Obroncy szo.