Search Results
Search results 1-20 of 1,000. There are more results available, please enhance your search parameters.
-
Prawie top1 na Maximusie, dużo nie brakło do wyniku Gonza Jednak ten patent gry jest lepszy. Urlop, wynajem Maximusa do farmienia, złomowania i expienia. Odebranie daniny i dalej urlop SZO, następnym razem odbuduj się chociaż na te 200k Dnia 21-02-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor YeahBunny [T R] ________________________________________________ Pancernik 1.000.000 _________________________________________ Obrońca MaximusDecMeridius [Zubr] _____________________________…
-
CALINECZKA & To Tylko Ja vs. DEFEKT MOTYLA (vel. fusion countdown) [TIME] ~ 1001074.37%
Bunny - - Starcia Dorado
PostSzymek miałem Ciebie trochę za bardziej rozwinięta osobę pod względem tej gry. Myliłem się na tym polega ta gra. Speed nie odpowiada to na x1, tam można logować co 6h mając ul wina leży po obrońcy jeżeli chodzi o umiejętność fsowania. Mógł też robić przez galę jak na Fenku znam osoby z Quantum, które tracac kulki zloma nie dostały, a tam lot gęsi 30min Jeżeli sztuka fsowania jest problemem to współczuję, a co do klona floty, to wszystko zależy od interpretacji. Z tym spamowaniem to wszyscy wiedz…
-
CALINECZKA & To Tylko Ja vs. DEFEKT MOTYLA (vel. fusion countdown) [TIME] ~ 1001074.37%
Bunny - - Starcia Dorado
PostQuote from olszyn4: “Quote from po prostu Szymon: “Quote from Bunny: “Jakby się potrafiło zrobić fsa, to żaden bot by nie wyklikal gratulacje ubicia ” Ale ogarniasz że tam stacja poszła na spalonych kulach czy ciężko tyle przyswoić ? ” Jakby się potrafiło zrobić fsa, to żaden bot by nie wyklikal gratulacje ubiciaQuote from po prostu Szymon: “Quote from Bunny: “ ” Ale ogarniasz że tam stacja poszła na spalonych kulach czy ciężko tyle przyswoić ? ” Szymuś ,a ogarniasz ,że jakby stacja była zawróco…
-
Bunny - - Starcia Dorado
PostJakby się potrafiło zrobić fsa, to żaden bot by nie wyklikal gratulacje ubicia
-
Quote from Lucyfer: “Quote from olszyn4: “odpoczywaj odpoczywaj ,bo ja wrócisz, to mam już następne zgłoszonko co do Twoje osoby ” Podziękuję, lamusie, chwilę odpocząłem, za błędy poprzedniego, właściciela. Chociaż siedzę na koncie, od października / listopada bo właśnie wtenczas, konto zostało mi podarowane. Bany są nakładane na konto, nie użytkownika, także korzystaj, z ostatnich godzin ... Bo to pierwszy, i ostatni, przymusowy urlop - za to twój, będzie pewnie, na własne życzenie ... ” Nic si…
-
Antharas [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & Wuja Fredek [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. Fremen [P N] ~ 881137.62% PB ! Top 3 solo ogame / Top4 ST u68/ Top 3 solo U68
Bunny - - Starcia U68
PostŁadnie! Graty! Jak to szło z tą wyliczania? Odpowiednie...
-
Hyperion [TIME] vs. Ragnar Lodbrok & YeahBunny [T R] ~ 172 602.16% OBRONA
Bunny - - Starcia Fenrir
PostQuote from Uudelleen: “Quote from Eomures: “najtrudniejsze w tym było udawanie dzbana ” No własnie z tym trochę miałeś farta bo Hyperion poleciał na tego Fsa a nie wiedział, że tak nie latasz bo ile razy ja patrzyłem na fali to oprócz ekspów nic tam nigdy nie widziałem i jakby dodał tą wiedzę do tej kolonii Bunnego na 2g u Kareeba jak zrobił u niego lotkę to powinna mu się lampka zapalić ale jak napisałeś było i ni ma ” z tą lotka to przekombinowałeś xD postawiłem bo sam chcialem gsami zaorac bu…
-
Hyperion [TIME] vs. Ragnar Lodbrok & YeahBunny [T R] ~ 172 602.16% OBRONA
Bunny - - Starcia Fenrir
PostNa wstepie dzieki @Eomures za zaufanie Weny i checi ostatnio brak, ale wyszla spontan akcja. Pozdro dla lamusow z TR @mismalinowy @Gonzo @abecaduo @turysta @wronek6, znajomych z disco i reszte lamusow z disco Hyperion ladnie pogratulowal po calej akcji - szanuje sie to, w szczegolnosci gdy ciezko bylo jego flote nawet na skanie zobaczyc Zycze SZO i Szczesliwego Nowego Roku! Dnia 29-12-2020 21:02:07 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hyperion [TIME] __________________________________…
-
Na wstepie, @new_mateuszgg chyba nie gralem w jednym sojuszu z wieksza [ciach] i hipokryta w mojej karierze w ogame. Spanikowanie przed spadakiem z ZZSS bo niby zasnales i klikales myszka przez sen, a teraz to. [ciach] Co do otoczki starcia, to zaraz po tym jak mateusz zrzucil urlop i dal lotke zaraz obok ula bossow bylo wiadome, ze konto zostanie niebawem spakowane. Pytanie czy siedzial tam on, czy siedzial ktos na bocie, ale juz mniejsza o to. Standard szybki lot w miedzykliku z bombkami - mis…
-
Dnia 17-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor BunnyIdziePoLucyfera [T R] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca fuza [FENIKS] ________________________________________________ Mały transporter 66.418 Duży transporter 30.307 Lekki myśliwiec 83 Krążownik 5 Okręt wojenny 1 Sonda szpiegowska 14.938 Bombowiec 25 Satelita słoneczny 130 Niszczyciel 79 Reaper 4 Pathfinder 1.295 Wyrzutnia rakiet 24.465 …
-
TOP 1 ACS Beleth [N_O] & kikijiki [N_O] & KirovReporting [N_O] & Fazant [N_O] vs. Grigor04 ~ 402148.29% ZAWRÓCONA STACJA
Bunny - - Starcia Quasar
PostNo jako Krolik mentor chcialbym pochwalic mojego padawana Ladnie siadlo Lubie walcowanie
-
Dnia 15-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor BunnyIdziePoLucyfera [T R] ________________________________________________ Krążownik 913.500 _________________________________________ Obrońca maciek [LEGION] ________________________________________________ Mały transporter 6.809 Duży transporter 10.744 Lekki myśliwiec 24 Ciężki myśliwiec 453 Krążownik 3 Okręt wojenny 16 Recykler 391 Sonda szpiegowska 2.070 Bombowiec 33 Satelita słoneczny 40 Niszczyciel 12 Pancernik 154 C…
-
Lamki Hefalumpy i Pijoki [LHiP] & Totalna Rozpierducha [T R] vs [BOSS] BOSS --> 109414.26% - 2936.32% - Zakończona, Wygrana LHiP & T R
Bunny - - Wojny Rosalind
Post@smitty1 jakis update by sie przydal, bo juz ponad 100k BunnyIdziePoLucyfera [T R] vs. Klima [BOSS] ~ 1411.45% Dnia 15-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor BunnyIdziePoLucyfera [T R] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca Klima [BOSS] ________________________________________________ Mały transporter 231 Duży transporter 12.001 Lekki myśliwiec 648 Ciężki myśliwiec 860 Krążownik 4 Sonda szpiego…
-
Dnia 13-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor BunnyIdziePoLucyfera [T R] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca Florian [Browar] ________________________________________________ Mały transporter 2.432 Duży transporter 10.624 Lekki myśliwiec 53.353 Ciężki myśliwiec 4.304 Krążownik 3.814 Okręt wojenny 2.813 Recykler 6.201 Sonda szpiegowska 15.915 Bombowiec 2.293 Niszczyciel 730 Pancernik 997 Rea…
-
Lamki Hefalumpy i Pijoki [LHiP] & Totalna Rozpierducha [T R] vs [BOSS] BOSS --> 109414.26% - 2936.32% - Zakończona, Wygrana LHiP & T R
Bunny - - Wojny Rosalind
PostBunnyIdziePoLucyfera [T R] vs. Mordimer [BOSS] ~ 11232.91% BunnyIdziePoLucyfera [T R] vs. Mordimer [BOSS] ~ 2799.74% BunnyIdziePoLucyfera [T R] vs. Mordimer [BOSS] ~ 309.35% Dnia 13-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor BunnyIdziePoLucyfera [T R] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca Mordimer [BOSS] ________________________________________________ Mały transporter 1.313 Duży transporter 3.737…
-
Mordi tam gdzie jego miejsce - w moich reckach Dnia 13-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor BunnyIdziePoLucyfera [T R] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca Mordimer [BOSS] ________________________________________________ Mały transporter 1.313 Duży transporter 3.737 Lekki myśliwiec 55.626 Ciężki myśliwiec 2.301 Krążownik 11.998 Okręt wojenny 5.376 Statek kolonizacyjny 3 Recykler 11.834 Sond…
-
Cosiek [ZZSS] & pff [ZZSS] & Bandit Astra [ZZSS] & zarowix [ZZSS] vs. Smigol ~ 18929.79%
Bunny - - Starcia Tucana
PostSmigol jak to sie stalo? ZZSS widze w formie tutaj. Topcie na kolejne latajki i goncie TOP1