Search Results
Search results 1-20 of 79.
-
kruchy [P N] & Incoming [P N] & Van II [P N] & Radim [P N] & Selene [P N] vs. MARCIN [ARMADA] ~ 32538.51%
Radim - - Starcia U68
PostCieszę się, że być może moja sonda przyniosła szczęście passo trwaj!
-
Kromak [P N] & Celestial General [P N] & Selene [P N] & Mallory [P N] & Van [P N] vs. obserwator [BOSS] ~ 1855466.62% - TOP 1 ACS U68 / TOP 2 ACS Ogame X1
Radim - - Starcia U68
PostProcent petarda, złom zabezpieczony, na waciki starczy. Graty atakującym!
-
Sztab jako nagroda
Radim - - Zadawanie pytań
PostQuote from UKM-2: “ Tu chodzi o to że jeżeli podstawową nagrodą są oficerowie na jednej z rang to nawet jak ich wykupisz oczywiście za tryt to bonus czyli 20% trytu oraz dodatkowe nagrody będą dostępne od następnego poziomu w zadaniach. ” Sorki, ale dalej nie za bardzo rozumiem Zadania nie mają poziomów, tylko są resetowane o 14. Nagrody mają poziomy (rangi) ale tryt nie. Czy tutaj chodzi o to, że jeśli wybiorę sztab jako nagrodę, to 20% bonus będzie mi się liczył dopiero od kolejnych zadań - cz…
-
Sztab jako nagroda
Radim - - Zadawanie pytań
PostQuote from smoki: “System Nagród Powtarzalnych Jest to rodzaj eventu bazujący na ustaleniu konkretnych zadań w grze i nagród za nie. Event jest tymczasowy, z ustaloną datą rozpoczęcia i zakończenia. Event jest dostępny w menu tak długo jak jest aktywny. [...] - Jeśli oficerowie stanowią nagrodę, NIE ZALICZAJĄ się oni do obecnego poziomu! Bonus 20% będzie częścią kolejnego poziomu, jeśli będzie on aktywny do czasu jego osiągnięcia [...] ” Czy mógłbym prosić o specyzowanie tego punktu? czy ranga =…
-
Quote from Warna: “dobra dobra, ale dlaczego nie Dżony? Kto to jest najlepszy gracz? najlepszy flociarz, górnik? czy ktoś kto klepie badania na potęgę nawet te mało potrzebne? nie ma sprecyzowanej kategorii, a są różne style gry, i to co dla mnie jest fajne już dla kogoś innego może nie być. Sam zagłosowałem na Dżonego, trochę dla śmiechu a trochę za zapał do gry i mimo takich bęcków co zebrał jest dalej w formie i klepie sobie te swoje miniST. Oczywiście Kromakowi nie odmawiam sklilla, bo ma i …
-
Quote from cokolwiek: “Quote from bobro: “Jeszcze jedno pytanie związane z przenoszeniem i kasowaniem. Czy antymateria, która nazywa się "kupiona" musi być faktycznie kupiona, czy ta, która została zdobyta podczas zwrotu 15% wykorzystanej antymaterii i widnieje również jako "kupiona" też się liczy i nie skasują mi konta? ” Kupiona i zapłacona twardą walutą. Tylko ona się liczy. Ta ze zwrotu jest wyświetlana jako "Kupiona" ale konto się skasuje. ” Nie masz racji. Mam 2 konta, gdzie sobie urlopuje…
-
Andre [P N] & Lzk [P N] & Wisior [P N] & ABW [P N] & Celestial General [P N] vs. dziob [3 X] ~ 241849.26%
Radim - - Starcia U68
PostGratulacje Andrzeju!! to teraz trzeba podnieść poprzeczke
-
Czołem, Quote from Art: “Skrypt przenoszący konta nieaktywne na tzw. serwer Cmentarzysko czy "Przechowalnia", nie zostało wczoraj aktywowany. Dodatkowo nastąpiła zmiana ilości dni, po których konto zostanie tam przeniesione. Obecnie będzie to 60 dni. ” @Art pojawiło się mnóstwo pytań z tym związanych, możemy stworzyć zbiorczy wątek aby na nie odpowiedzieć? przeglądając zagraniczne fora nie znalazłem odpowiedzi na kilka istotnych pytań - mógłyś się proszę do nich odnieść? 1) Czy to obejmuje wszys…
-
Quote from Art: “Quote from Radim: “@Art Jak wygląda wydobycie metalu i kryształu na planetach z bonusami, jeśli pozycja po fuzji ulegnie zmianie? Z dexem sprawa jest o tyle prostsza, że temperatura planety nie zmienia się. Co w momencie, jeśli moja planeta zmieni pozycje z np. 8 na 7? czy wydobycie metalu ulegnie zmniejszeniu? ” Z tego co wiem, to bonusy się uaktualniają zgodnie z nową pozycją niestety. ” A czy w przypadku przeniesienia planety na inną pozycje, będą przysługiwały darmowe przeno…
-
Nie myślałem, że jeszcze kiedyś zawitam do tego działu po zwycięskiej stronie Pozdrawiam całe PN, a w szczególności @Incoming bez którego nie byłoby tego starcia. Obrońcy lizaka. Od Incominga: Pozdrawiam @Genek i sojusz. Dnia 22-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zbawiciel [4 X] ________________________________________________ Krążownik 77.777 _________________________________________ Obrońca Radim [P N] ________________________________________________ _____________…
-
Celestial General [P N] & Van [P N] & Hetevox II [P N] & Radim [P N] vs. john malkowitz 007 [ANGELS] ~ 10297.09%
Radim - - Starcia U68
PostQuote from john malkowitz007: “Ja cierpliwie czekam na odpowiedz GO na mojego ticketa ” Odpowiedź GO w żaden sposób nie wyjaśni Twojej wersji o atakach, nasz Ty mały kłamczuszku Co by nie spamować, jeszcze raz graty @Genek a johnemu więcej szczęścia.
-
Celestial General [P N] & Van [P N] & Hetevox II [P N] & Radim [P N] vs. john malkowitz 007 [ANGELS] ~ 10297.09%
Radim - - Starcia U68
PostQuote from john malkowitz007: “Radim Gdy udalo mi sie zalogowec juz bylo po ataku Jak pisalem wyzej byly jeszcze 3 ataki na inne moony , udalo mi sie wyslac 3 floty z surka na planety Wybudowalem MT i przeslalem deuter na na Moona na ktorego byl atak PZ jeszcze lezal ,ale nie szlo telepnac reckow Wszystko zaczelo prawidlowo dzialac okolo 24:10.....24:15 ” Odnośnie problemów technicznych się nie wypowiadam - u nas nic takiego się nie działo. Jednakże tutaj ewidentnie ściemniasz (albo ktoś, kto Ci…
-
Radim - - Starcia U68
PostQuote from Antharas: “problem był w piątek i trwał od około 19 , był zgłaszany, nawet @Adanio gasił pożar na discordzie za johnym nie przepadam osobiście , ale zarzucanie że kłamie w tej sytuacji jest słaba , jak zrobił odpowiednie screeny i napisał ticket to nie ma czego świętować ” A tak z ciekawości, czy problemy z logowaniem również wpłyneły to, że miał ponad 5min na podniesienie floty i tego nie zrobił?
-
Radim - - Starcia U68
PostCałe szczęście, że byłem online - bo byś się nie przebił Graty zysku i polecam sięna przyszłość!