Search Results
Search results 1-20 of 162.
-
W końcu weszło coś wartego wklejenia Co do obrońcy to nieszczęśnik miał dziś kumulację pecha - przypadek? youtube.com/watch?v=Ik2PUPq3r9k I Słudzy Jego sprowadzą Cię na dno Obedrą z wszystkiego aż do samej duszy I wtrącą w MROK - tak gęsty Gdzie nic w stanie nie jest się poruszyć. Tu żaden dźwięk z krtani nie wypłynie A żadna łza nie spadnie na ziemię Po wieczność dręczy tylko jedna myśl Czy to przypadek był czy też przeznaczenie.... Dnia 27-01-2021 14:38:54 następujące floty spotkały się w walc…
-
cała obstawa ci padła- nieładnie tak sojuszników na złom ciągnąć :D:D:D Gratki kolejnego i do następnego.
-
No panocku rozlatałeś sie . Ale paliwo masz prawie za freee Gratki
-
Quote from RAFUS1973: “Klepiesz te STeki po cichu i nie nadążasz ich wklejać hehe w sumie dobrze ,bo przynajmniej dwóch moich kolegów wypadło z kolejki Nie mniej jednak graty kolejnych STarć i rośnij rośnij ” Nie moja wina że regulamin jest nie życiowy:) Ktoś kto go wymyślił, siedzi na tyłku nic nie robiąc i nie zrozumie że inny może mieć dużo pracy w danym okresie i zwyczajnie nie wyrobić się w te kilkadziesiąt godzin mając co innego na głowie.
-
a i jeszcze premia któs nie posprzątał:) Twoje statki typu Recykler (77224 szt.) posiadają łączną ładowność 3.243.408.000. U celu [xxxxxx] znajduje się 1.623.540.000 szt. metalu i 1.619.844.600 szt. kryształu. Udało ci się odzyskać 1.623.540.000 szt. metalu i 1.619.844.600 szt. kryształu.
-
youtube.com/watch?v=bubOcI11sps Żaden z obrońców nic nie napisał to tak na szybko... 1. Dnia 02-01-2021 05:14:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Death of Rats ________________________________________________ Pancernik 333.333 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca krzyzak [B_B] ________________________________________________ Mały transporter 89.575 Lekki myśliwiec 429.641 Ciężki myśliwiec 7.031 Krążownik 9.478 Okręt wojenny 4.020 Statek kolonizacyj…
-
Quote from ZDOBYWCA1: “ooo widzę że ruszyłeś te statki a już myślałem że pozostawiasz je tylko aby korodowały widzę że dwie pieczenie na jednym ogniu lub jedną pieczeń na dwa ognie gdyż Daro i Bartek to jedna osoba - przynajmniej tak mi się wydaje Graty i częściej ruszaj tą flotkę ” Ech to miał być sekret znany tylko nielicznym a ty zaraz musisz na forum pisać Od Laki:P "a z daro miłeś racje jak leciec to na obydwóch i akty zawsze takei same" Gratki obu wlotów
-
A była Ona Duszą Mroku 5912023e8b809a6e.jpg Jak mówi Xantyliańskie przysłowie: Gdy już dopadniesz Pchłę, jamnik musi być blisko... youtube.com/watch?v=dys0LUCtzkE Władca Nocy ponuro spoglądał na kalendarz. Zdawał sobie sprawę, iż wraz ze zdjęciem jednej klątwy, wróciła dawna - kto wie czy nie straszniejsza. Nadchodziło Boże Narodzenie a wraz z nim nastawał czas Mrocznego Mikołaja. Nagle, tknięty przeczuciem zerknął w lustro i zobaczył tam Postać w czerwonym kubraku. Stało się - pomyślał po częś…
-
odpuściłem kilka dni temu gdy też po zwózkach wychodziło tylko 300 kk zysku
-
youtube.com/watch?v=n711MkRGOZ…n711MkRGOZY&start_radio=1 Tak na szybko bo brak czasu by powaznie się zająć w tym przedświątecznym zgiełku.... Dnia 17-12-2020 03:23:41 następujące floty spotkały się w walce: AgresorMroczny aka Death of Rats ________________________________________________ Okręt wojenny 1.889.520 _________________________________________ Obrońca ReTsaB [SDRR] ________________________________________________ Mały transporter 200 Duży transporter 24.000 Ciężki myśliwiec 50 Statek ko…
-
youtube.com/watch?v=ZbZSe6N_BXs Niezapowiedziany gość przemierzał korytarze Ponurego Zamczyska rzucając pchłochliwe spojrzenia w każdą stronę. Można by rzec że całą drogę szedł z duszą na ramieniu , gdyby nie fakt iż ta dawno temu postanowiła sobie odpuścić tą wizytę. Niestety przybysz wiedział, że na odwrót już za późno. Idący przodem sługa wprowadził go do pomieszczenia z przeszlonym dachem ,które w założeniu miało być szklarnią. Gość słyszał o zamiłowaniu Władcy Mroku do uprawy ogórków lecz, …
-
No xcesa nie skanowałem jakoś z sentymentu bo gracz z kulturą i dobrze mi się kiedyś rozmawiało z nim na pw. Pękny zysk ci wyszedł i kolejne wielkie gratki . Kilkanaście godziń potem dostałem cynk od ciebie że mu reszta floty stoi a ty daxu nie masz:P Rzut na kordy i widzę nazwę END GAME Myślę że kończy pewno to trzeba zdążyć przed jumczysławem:) Ale zonk bo mam tylko dostępne 300 k pancy bez recy bo reszte na moonie z przegrzanym telepem. No nic wystartowałem i po 30 min wysłałem rece gdy telep…
-
No poszalałeś tej nocy Zysk za miesiąc kopania gratki wielkie