Zdjalem urlop z delikatnie innego powodu , ale że mogliśmy obronić to spróbowaliśmy. Ale jak na prawdziwych Zydkow przystało, skoro się nie opłacało, to wróciliśmy. Gratulacje, bo tu już skill wjechał.
Szkoda, świetny zawodnik padł, ale wróci i niejednego deuter jeszcze spali:) Przy okazji jak już tu pisze. Ile się czeka na obrobienie ticketa przez support? Czekam już 3 dzień i to są jakies jaja, że żadnej informacji zwrotnej wciąż nie ma.
Quote from WITCH KING -.-: “to ja wiem że w 3 latał:P bardziej mnie ciekawiło gdzie dokładnie - ergo co na fali przegapiłem ” To o tym gadalismy na PW?
@baton(B.u.S) Jakie można mieć zdanie po złapaniu recków? Zafascynowała mnie ta historia. D1di latał GSami, więc robił steki bez strat. Taka różnica. Odbudowy przyjacielu! Dla Valhalli rzecz jasna gratulacje.
Quote from Grzybu92: “nie nie to nie on my wiemy kto to ale nie nie zaden widelec ” Czy wy wiecie to ja mam wątpliwości Moderator Neferet:Proszę o cytowanie tylko wypowiedzi do której się odnosisz. Poprawiłam cytat
Nie znam się to się wypowiem. Bez sensu to chowanie nowego właściciela, że się ujawni w swoim czasie.. może jeszcze nie zdecydowaliście kto nim jest? A tak serio, Popuriego reaktywowaliście czy co? Drama jakby co najmniej Widelec do Super poszedł...