Search Results
Search results 1-20 of 158.
-
Agresor Zlo [TYLKO MY] vs. ~ 3964.36% ~ 1800.00% ? ~ 4851.47% ~ 2809.07% ~ 11517.68%
chev - - Starcia Europa
PostGraty zly czlowieku widac zapalu do gry ci nie brak oby tak dalej bo wiem ze to nie koniec na dzis zalozyles sobie za cel cos tam cos tam kto ma wiedziec ten wie i bedzie to do niedzieli w takim tepie oraj dalej bo dobrze ci to wychodzi i nie trzeba sojusznikow zlomowac tak jak to potrafi najlepszy puszer europy @Fabiano
-
Witam to nowy rok zaliczony z przytupem pozdro dla soja oraz znajomych z leda jak i Somb jak i dla buddy i spec dedy dla moego odbiorcy dexu tak tak sprzedaje nie kupuje Dnia 01-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor spirit of death [FeMBRJ] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 10.987 Ciężki myśliwiec 2.686 Krążownik 20.904 Okręt wojenny 2.178 Pancernik 80 Reaper 245 Pathfinder 2.707 Sonda szpiegowska 5 _______________________________________…
-
spirit of death [FeMBRJ] & LOPEZ [OGS] vs. Richard Rahl [WGP1920] ~ 3061.99%
chev - - Starcia Quantum
PostNo to na zakonczenie roku jeszcze acs wpadl:) dzieki Jarek za wspolny locik oby wiecej a na pewno bedzie pozdro dla mojego soja z Q oraz dla paly Smigla jak i dla soja z leda i oczywiscie z Sombrero dzieki panowie ze jestescie Wszystkim zycze szesliwego nowego roku bez wyjatku bo to taki czas zeby nadeszly lepszy czas PS.ledwo ledwo ale sie miescimy Dnia 31-12-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor spirit of death [FeMBRJ] ________________________________________________ D…
-
Hyperion [TIME] vs. Ragnar Lodbrok & YeahBunny [T R] ~ 172 602.16% OBRONA
chev - - Starcia Fenrir
PostGraty panowie ladna akcja oby wiecej w waszym wykonaniu obroncy szo i szczesliwego nowego roku wszystkim
-
Kefi666 [WINTER] vs. Pretorianin [LEG-XX] ~ 35150.28% oraz Kefi666 [WINTER] vs. clio9 [ZZL] ~ 10535.92% + cycki :)
chev - - Starcia Libra
Postladnie ze jeszcze latasz ladnie zatankowane ale te 1kk lm zajmie kapeczke czasu zeby odbudowac ze ci sie jeszcze chce szacun:)
-
Witam po dosc dlugiej przerwie bo to juz minelo ponad 2 miechy Pozdro dla soja i buddy Dnia 22-08-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor spirit of death [FeMBRJ] ________________________________________________ Pancernik 50.914 _________________________________________ Obrońca gofer [LEGION_2] ________________________________________________ Mały transporter 3.302 Duży transporter 2.000 Sonda szpiegowska 280 Satelita słoneczny 1.595 Gwiazda Śmierci 1 Crawler 1.000 Reaper 5…
-
pozdro dla soja wstawiam za agresora bo jemu sie nie chce Dnia 06-06-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor PasparTu [CHAOS] ________________________________________________ Krążownik 80.000 Okręt wojenny 40.000 Pancernik 18.000 Bombowiec 2.000 Pathfinder 10.351 _________________________________________ Obrońca Cichy [ZRE] ________________________________________________ Mały transporter 438 Duży transporter 3.348 Lekki myśliwiec 1.808 Ciężki myśliwiec 363 Krążownik 64 Okr…
-
Próby moonowe
PostWitam wymienie sie pm ss jak ktos jes chetny zapraszam na pw w grze nick krucjata
-
Pozdro dla soja z Q jak i dla soja z Pasip oraz buddy leciala dobitka gs-ami ale mohikan uciekl gs na moona i tez skasowalem te 16 gs haha ciekaw jestem kiedy zloma wylapie bo polowa uni na mnie sie czai niby nie skania ale info dobre leci juz nawet z pz mnie klikali bez skutku: pozdro smyk i dla twego informatora w koncu moony padna i ja padne bo latam jak pala na pz juz mi to duzo ludkow powiedzialo pozdro dla was Dnia 06-05-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor chev [F…
-
Pozdro dla soja z Q jak i dla soja z Pasip oraz buddy Dnia 06-05-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor chev [FeMBRJ] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca mohikanin [KOMPANIA] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 110 _________________________________________ Po bitwie... Agresor chev [FeMBRJ] ________________________________________________ Pancernik 46.875 ( -3.125 )…