bieda...nawet 300k panca nie było potrzeba....weź mi snu nie przerywaj takim badziewiem.Pancerników doklep żeby nie było wstyd poważnego ST wstawić....,a właśnie...jak przygotowania?
Gratki druhu...namawiałem Cię na wstawienie byś pokazał innym że nie tylko Irańczyki latajOM. 5kkk za moich czasów to było osiągnięcie.Poza tym ukrywając RW stanąłbyś w jednym szeregu z "kryształową" i jej kompanem. Koleżance Whisky proponuję zaś by, zamiast wytrząsać się nad słabszymi i straszyć ich swoją pusherska flotą, przeprowadziła w sojuszu szybki kurs bezpiecznego atakowania....jak gównoburza to gównoburza Trafionym odbudowy
fiu fiu doigrasz sie w końcu....już słuchy chodzą że niektórzy gotowi są i 30 srebrników zapłacić żeby na Tobie ST zrobić. Zacnie Milordzie...zacnie ...a atakującemu, głowa do góry i więcej patrzenia w lusterka wsteczne, szczególnie w rejonach gdzie występują latające lamy......a Maniek to sierota
już w sumie nawet redagowałem skruchę.....ale jakżem poczytał dziś nagłówki STeków....coś ci się chyba argumenty pokończyły. Plus ,DawidQ, jest teraz taki, że w 10 minut postawisz teraz recki potrzebne do wyzbierania twojej floty...no i tańsze FSy Jeszcze raz gratki eSTeka przyjaCIULu
a mówiłem Ci paUko że nijak nie pasuje do Ciebie ten tag....idź scieżką sojuszu....daj się zezłomować Oczywiscie bez obrazy....fajne wspomnienia z tym tagiem mam i ja....ale to było wieki temu...i bez śmiesznych cyferek wejdź komuś w tyłek....kup komuś konto w hołdzie...Naucz się na pamięć "Ona jest ze snu"....może Cię do IRY wezmą....albo zioła kup po PACZCE, to Cię inni przygarną. rozpisałem się jakos....samotność w sieci jest frustrująca SzO, przetopu....dystansu i czego tam sobie życzycie
a mów co chcesz ale Ty w Chaosie z natury mi nie pasujesz :D:D ogólnie tak troszkę się Ciebie za dużo tu zrobiło.....może dla odmiany coś po prawej stronie? gratki sratki ...itd
Dziadyga w ST....aż zaczynam Ci troszkę zazdrościć.Ale krótkie są chwile chwały...niechaj tylko PL-owi wrócą chęci do gry to nie będziesz przez 2 gale latał Gratki paUko a Stasiu....ty nie zgladaj,Ty się wpisuj
farmingi to Ty masz nieziemskie dziduś gratki,ale odpuść już sobie to przedszkole i rzuć się w wir prawdziwej gry na poważnym uni PeeS wybacz że pod jednym tylko się wpiszę, ale palce mnie bolą od drylowania wiśni
no proszę....jednak służy Ci alkohol i leżenie na hamaku :D:D Gratki paUko....ciekawe kiedy się Tobą zajmą bo pooglądałbym Cię dla odmiany po prawej stronie :D:D w sumie to mogę zrobić realną butel dla tego,kto powozi Cię w reckach....albo dajcie jakieś konto na Q to sam Cię zezłomuje zysk zacny
ManiuŚ moja nałożnico....za takie RW to Ty mJę i naubliżać w poście możesz.W sumie to Ci powiem że tym RW odblokowałeś sobie jedną szansę na dodzwonienie się do Jarka po pijaku :D:D Trzymaj się dzielnie i ucałuj żonkę namiętnie ode mnie obrońcy SzO bo mogę sobie tylko wyobrazić jakie pustki są na librze jak połowa flot na 16 plac lata
Grzesiek mi powiedział że jakiś kabaret jest na Librze wstawiony....obstawiałem że to Ty wstawiłeś i mój stary nos mnie nie zawiódł....ale nie poddawaj się Mordko,choć na miejscu wojowników skarciłbym Cię za wstawianie takiej bidy.....przekornie napiszę...Gratuluję PeeS....nikt tak nie pociśnie jak kolega z reala :D:D
Hehehe Gratulacje Złotousty :*....znam tylko jednego gracza potrafiącego wydajniej gardłować :-|....,ale On nie gra tutaj tylko ma Librze :-|.... zakładka "Farmy" widać na bieżąco aktualizowana.Poczekaj teraz aż się tam 1k drobiu pojawi ;)....Rośnij w siłę Bracie.Zaczną po Tobie więksi latać to i procenty zaczną się godniejsze. Obrońcy oczywiście uporu w odbudowie Edit: Jak tak dalej pójdzie to jesteś w stanie dotrzymać słowa