Search Results
Search results 1-20 of 427.
-
Zrozumiała sprawa, wszystkie sprawy mają swój określony priorytet, cmentarzysko, item do relokacji uni (i z tego co słyszałem dziwne mówiąc ładnie warunki korzystania z niego) mają największy. Mój post miał na celu zgłoszenie problemu i ewentualnie deklaracje graczy, którzy chcieliby wziąć udział w zbiórce @TaurekGary nie bądź w gorącej wodzie kompany Ciapka powodzenia z kodowaniu i czekamy na info odnośnie zbiórki
-
hej, rok temu została przeprowadzona akcja dotyczącą zbiórki na utrzymanie tytułowej strony @powyginany drucik z tego co kojarzę to z Tobą rozmawiałem na disco i to Ty prowadziłaś akcję, może i w tym roku podejmiesz się zadania przywrócenia strony?
-
Pozdro dla soja i znajomych Cytując @czubulus.a "Wpadła duszyczka do koszyczka" SZO youtu.be/kj3D5V0lPrM Dnia 27-12-2020 11:49:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ProSkaner [BoSS] ________________________________________________ Pancernik 111.111 _________________________________________ Obrońca Xsi [RiO] ________________________________________________ Duży transporter 232.673 Statek kolonizacyjny 7 Recykler 3 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 200 Lekkie działo laserowe 6.844 Ci…
-
Pozdrawiam sojusz i znajomych Dnia 04-12-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ProSkaner [BoSS] ________________________________________________ Krążownik 250.000 Okręt wojenny 150.000 Pancernik 495.444 _________________________________________ Obrońca darkside [RiO] ________________________________________________ Mały transporter 234 Duży transporter 40.001 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1.000 Gwiazda Śmierci 1.450 _________________________________________ Po bitwie... Agresor …
-
Quote from BonDziorno: “Quote from ProSkaner.: “no proszę, proszę, niedawno sojusznicy, dzisiaj wrogowie z tego co wyżej wnioskuje nie mierzcie sobie ptaszków, jakbym miał chęci i czas obaj byście już zwiedzali moje recki znajcie łaskę Pana ” widzę że humor dopisuje, to w sumie dobrze bo wszystko w tym poście wyssane z palca ... lub z czego innego, pozdrawiam ” poluzuj gumkę w majtkach bo chyba Cie za bardzo pije i nie bierz wszystkiego na poważnie, po to były te emotikony
-
Po dłuższym urlopie wróciły chęci do gry, efekt poniżej. Pozdrawiam sojusz BoSS i znajomych youtu.be/OeJW3PYNYRk Dnia 16-11-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ProSkaner [BoSS] ________________________________________________ Krążownik 496.815 Okręt wojenny 129.468 Pancernik 475.497 _________________________________________ Obrońca olaf71 ________________________________________________ Mały transporter 286.824 Duży transporter 163.201 Lekki myśliwiec 522.127 Ciężki myśliwiec 41…
-
Moim kandydatem jest szyna forum bardziej znany jako @olszyn4 Znam go długo, potrafi grać jak mu się chce, nie jeden cel udało mi się ustrzelić tylko dzięki niemu. Drugim kandydatem jest @torino z którym gram na tym uni praktycznie od początku, gracz który jest uczciwy i co zawsze mi imponowało gra praktycznie bez użycia antymaterii
-
Quote from andy501: “Coś więcej powiecie na temat akcji?? ” nic specjalnego, nieodebrany fs więc trzeba było się nim zaopiekować
-
Ecc0 [LSZ] & webber & tatomija [LSZ] & ANGELSIN [LSZ] & Prince [LSZ] vs. lop [SITH] ~ 1 173 187.45%
Postgratki dla ekipy złomującej, widzę że Wy też dołączyliście do grona MILIONERÓW Miło widzieć znajome nicki i starych wyjadaczy ogame w postaci Webbera, że się jeszcze w to bawią przetapiajcie, a pokonanemu więcej pokory
-
Podziękowania dla @olszyn4 - mogę powiedzieć, że to RW powstało dzięki naszej wczorajszej rozmowie - dałeś mi impuls żeby zejść z urlopu Co prawda miał paść inaczej ale siadło to siadło nie ma co wnikać Pozdro dla soja i znajomych Dnia 10-10-2020 12:11:56 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ProSkaner [BoSS] ________________________________________________ Pancernik 250.000 _________________________________________ Agresor olszyn3k [RiO] _______________________________________________…
-
pogratuluować należy, inne kwestia to same realia obecnego ogame, 5 dni i takie % dobrze, że chociaż team poszedł po rozum do głowy z progami ST xD
-
TOP 5 SOLO fd61d6eb5f688.png ProSkaner [BoSS] vs olaf71 - 141 130.98% Straty Agresora: 3.844.387.000 Straty Obrońcy: 18.673.468.000 Zysk/Strata punktowa starcia: +10.319.950.637 DATA STARCIA : 30.01.2020 2. ProSkaner [BoSS] vs darkside [RiO] - 117 073.5% Straty Agresora: 3.677.149.000 Straty Obrońcy: 14.998.988.000 Zysk/Strata punktowa starcia: +6.361.579.245 DATA STARCIA : 04.12.2020 3. jumek [BoSS] vs Sejo [RiO] - 105 695.74% Straty Agresora: 2.959.011.000 Straty Obrońcy: 14.999.833.000 Zysk/S…
-
@angelsin przy kolejnym na pewno się poprawie pozdro
-
Quote from ZDOBYWCA1: “No proszę akcja z tych w stylu przed wprowadzeniem 7plus Pięknie Motyl, Huwiszka czy Bon Dziorno - hehe zmieniasz te niki bardzo mnie się podoba ten wlot, nie z racji tego że spakowany Top łan ale z racji tego że już nikt nie chce latać a tu lot ponad podziałami co też jest fajne - Dzięki za pozdrówki Motyl hmmm.... chyba nici z pakowania Proskanera za kilka dni??? taki żarcik ja tu tylko górnicze i czasami zaglądnę do tego działu oczywiście @ProSkaner. wpadaj po te swoje …
-
heh, Pro - piszesz jakbyśmy byli znajomymi dobrze wiesz co mam na myśli no szkoda, ale co dexu z moonów nafarmiłem to moje