Search Results
Search results 1-20 of 135.
-
Proszę mnie w nic nie mieszać
-
Jest za co przetapiać~~Kolejnych celów
-
Gratuluje starcia i czekamy na kolejne
-
Quote from buleon: “Quote from Munio_Uni 1: “Musisz zrozumieć że jak zwsiększa sie siła floty tomoim zdaniem uczciwe jest że zwiększa się siła obrony. ” Ale bunkry już w tym momencie są za mocne. SD na plazmy i gaussy da niewiele, jako że szansa początkowa na trafienie strzałem plazmy i WR jest taka sama, a standardowo buduje się przynajmniej 100 WR na 1 plazmę. Aktualnie dobry skład na bunkry to odpowiednia ilość LM + tyle krążków/OW, żeby ustrzelić plazmy + MT do sfarmienia, jeśli to konieczne…
-
Quote from Lucky Gal: “hmm... a moze by tak zamiast gadac glupoty na forum poobserwujesz moja gre...? ze weekendy mam wolne i siedze po 18h farmiac? i ze moje pkt zniszczone rosna tylko w weekend niemal? czy bedziesz pierdzielic bzdury bezpodstawnie jak typowe forumowe 0? ” Ja tylko wyciągnąłem wniosek z tego co napisałeś powyżej. To, że dostałeś złoma to nic strasznego, zawsze możesz odbudować. Też nie mam czasu na ambitną grę tym bardziej na obserwację punktów flot W takim razie mogę życzyć ty…
-
Quote from Lucky Gal: “@nowynick jaka lekcja pokory? grac przymusowo na uni na ktorym nie mialo sie zamiaru grac bo czas jego otwarcia pokrywa sie ze szczytem sezonu w pracy i dostac dzwona na bfs to chyba dosc slaba lekcja pokory pomijam fakt ze zbudowalem od czwartku? Polowe floty ktora ma agresor budujac ja od poczatku uni. Moglbym sie odbudowac ale kosztem chodzenia jak zombie bo musialbym rozszerzać jeszcze bardziej swoj dzien kosztem snu tak jak robilem to teraz zeby sie odbudowac a i tak …