Search Results
Search results 1-20 of 235.
-
Ponownie się najedliście i napiliście. Teraz z głodnymi nie pogadacie. Graty jak zwykle.
-
Stare cele, już co najmniej raz przejechane, okazują się być najlepsze. Pod warunkiem, że gracze nie rezygnują z gry. A że taktykę zmieniają minimalnie lub wcale - tym lepiej dla agresorów. Na bunkrze floty własnej straciłeś sporo, co dało procenty. Za to zysk masz całkiem niemały. Tak więc stoczniowcy będą mieli co spawać. Nie wiem do końca, jak opisać moje uczucia co do tego STeka. Ogólnie są bardzo pozytywne. Wydaje mi się, że wybór celu nie był przypadkowy, skoro obserwowałeś aktywność roju.…
-
Pomału, po trochu, ale systematycznie. Za dużo było do zgarnięcia, poleciałem. Obrońca niech nas nie opuszcza. Pozdrawiam kibiców Dnia 06-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Walgamer [TWIERDZA] ________________________________________________ Bombowiec 40.000 Reaper 20.000 _________________________________________ Obrońca Silverski [UCF] ________________________________________________ Mały transporter 828 Duży transporter 3.278 Lekki myśliwiec 478 Ciężki myśliwiec 3…
-
He, he, he. Spam to widzę pod STekiem. To tylko gra, więc błędy się wykorzystuje, a nie wybacza. Blisko, coraz bliżej. Graty.
-
Nieodebrany FS. Przyuważone przez przypadek trochę, bo najpierw zająłem się bunkrem 1kkk na planecie, za którym obrońca chciał schować trochę floty, w tym GS. Lot bombkami długo trwa, a zerkać trzeba. Wtem pojawia się aktywność na moonie, a na Matce nie. Dalej nie muszę tłumaczyć. Dofarmy zrobił Szef, którego bardzo pozdrawiam. A ze wyżej stoi w ranku, to... Też nie będę tłumaczył. No i jak tu nie być zadowolonym. Obrońca niech nas nie opuszcza. Ku chwale Twierdzy. Dnia 30-12-2020 --:--:-- nastę…
-
Święta się jeszcze nie skończyły. Mikołaj ciągle chodzi, w worku coś tam ma. Z ostatnim łupem Jedi nie mam co sie porównywać. Nadrabiam systematycznością. Obrońcy życzenia, co by nas nie opuszczał Dnia 26-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Walgamer [TWIERDZA] ________________________________________________ Niszczyciel 12.000 Bombowiec 32.500 Reaper 31.000 Okręt wojenny 93.000 Pancernik 6.500 Krążownik 190.000 _________________________________________ Obrońca Bakly …
-
No proszę, proszę, kto tu się bawi na bogato. Straty wręcz żadne, a łup... tylko pozazdrościć. Brawo Ty. Jedni piszą, że uni umiera, inni, że już umarło, a tu proszę, jakie perełki się trafiają. Jednak żyje. Obrońcy życzenia, aby nas nie opuszczał.
-
Życzenia Wesołych Świąt dla każdego, w tym dla obrońcy. Wyszedłem poza schemat poszukiwań - puściłem sondy w galę, gdzie mnie nie ma. I bardzo szybko znalazłem prezent na wystawie. Musiałem tylko długo czekać, aby go kupić. Cierpliwość została nagrodzona. Lot przez galę, więc taki skład, a nie inny dla zaoszczędzenia paliwa. Dnia 25-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Walgamer [TWIERDZA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.600.000 Okręt…
-
pawel1000 [JEDI] & b4el [JEDI] & diakkon [JEDI] & Avicularia [JEDI] vs. Corado [ATC] ~ 6669.09%
PostŁadnie się bawicie, zysk konkretny. I do naSTępnego. SZO dla obrońcy, aby nie rezygnował.