Search Results
Search results 1-20 of 856.
-
ABW [P N] & kruchy [P N] & Incoming [P N] vs. Ventylek [KOMORNIC] ~ 155255.46%
MisiuGD - - Starcia U68
PostKonkretny procent, na miarę Waszych flot Po odliczeniu mojej prowizji , zbyt wiele nie zostanie do podziału , na kilka śrubek jednak będzie Przetapiajcie i koście dalej , sporo pracy przed Wami
-
Kupon odcięty, stek walnięty Pozdrowienia dla PN i znajomych Dnia 26-12-2020 01:19:01 następujące floty spotkały się w walce: Agresor MisiuGD [P N] ________________________________________________ Pancernik 60.000 _________________________________________ Obrońca MakeOgameGreatAgain [J_U_Z] ________________________________________________ Mały transporter 601 Duży transporter 795 Lekki myśliwiec 18.130 Ciężki myśliwiec 5.527 Krążownik 18.341 Okręt wojenny 1.320 Statek kolonizacyjny 3 Recykler 16…
-
Ostatni do wieczerzy siadłem, to ochłapy zebrałem Lepszejsze konta sojusznicy znaleźli pod choinką Pozdrowienia dla PN i znajomych Dnia 25-12-2020 23:12:33 następujące floty spotkały się w walce: Agresor MisiuGD [P N] ________________________________________________ Pancernik 150.000 _________________________________________ Obrońca olaf71 ________________________________________________ Mały transporter 45.662 Duży transporter 15.673 Lekki myśliwiec 63.887 Ciężki myśliwiec 4.046 Krążownik 3.270…
-
Cytując klasyka : kazali lecieć to poleciałem Tym razem ktoś miał szybsze paluszki, bo mój automat do aukcji się wylogował Na szczęście informator, a bardziej brat szwagra od strony siostry, matki zięcia, podał cel na tacy Nie dograłem szczegółów odbioru fantów, więc imienia informatora nie zdradzę Pozdrowienia lecą na PN i znajomych Dnia 20-12-2020 23:57:06 następujące floty spotkały się w walce: Agresor MisiuGD [P N] ________________________________________________ Pancernik 154.400 Sonda szpi…
-
Andre [P N] & MisiuGD [P N] & ABW [P N] & Celestial General [P N] & Hetevox II [P N] vs. bubbas1 [ARMADA] ~ 71849.18%
MisiuGD - - Starcia U68
PostQuote from endriuu: “Bry. Kazali złomować, to zezłmowałem. Nie wiem kto płacił w połowie miesiąca ” Nie wiesz kto płacił, sponsor :) Plan roczny wyrobiłem to i premia wpadła Na pewnym portalu gdzie jest ale drogo, mam już przydomek super kupca Szach mat, przelew poszedł, pln się zgadzały to i cel się wystawiło Czekam na rewanż i jakiegoś zapa do ACS-a
-
ABW [P N] & Incoming [P N] & La Tortura [P N] & Hetevox II [P N] & MisiuGD [P N] vs. Bimber [KOMORNIC] ~ 50740.72%
MisiuGD - - Starcia U68
PostDobry strzał, procent jak i zysk z tych ciekawszych Jeśli dobrze pamiętasz 50% zysku jest dla mnie kordy podam na pw :), Przetapiaj i ciśnij dalej , póki jest wena Obrońcy za postawę godną naśladowania SZO
-
ABW [P N] & Selene [P N] & Hetevox II [P N] & Van [P N] & kruchy [P N] vs. radiomis ~ 5355.13%
MisiuGD - - Starcia U68
PostNie jest źle, widać passe przepałów przełamałeś. Kolejnych bardziej owocnych życzę
-
Po kilku dniach przepałów w końcu pojawiło się światełko w tunelu Licytacja była długa i owocna, jednak ostatecznie stałem się nabywcą dóbr Przez cały lot, ktoś usilnie gwiazdkował obrońce, jednak mając karte przetargową, ryzyko było małe Pozdrowienia dla PN i znajomych Dnia 14-12-2020 00:22:42 następujące floty spotkały się w walce: Agresor MisiuGD [P N] ________________________________________________ Pancernik 30.000 Pathfinder 60.000 Sonda szpiegowska 1 ______________________________________…
-
Po ostatniej wtopie u w/w obrońcy, dostałem kategoryczny zakaz latania od sojuszników. Baaa nawet po idlakach zabronili , jedynie Kromak się zlitował i zaproponował korepetycje. Tygodniami studiowałem techniki wojenne, teoria weszła dość mocno, zapragnąłem praktyki Kromak rozrysował mi plan, studiowałem go 2 dni, wszystko rozpisał pkt po pkcie, a poniżej efekt Morał z tego taki gdzie misiu nie może to Kromak dopomoże Starcie cieszy, bo nie dość że zysk cały dla mnie to jeszcze moja pasieka pomsz…
-
Starcie dedykuje opcji "KUP TERAZ" na alledrogo Pozdrowienia lecą dla PN i znajomych Dnia 05-12-2020 00:23:37 następujące floty spotkały się w walce: Agresor MisiuGD [P N] ________________________________________________ Pancernik 70.070 Pathfinder 70.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca scubi ________________________________________________ Duży transporter 160.000 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1 Gwiazda Śmierci 5 Wyrzutnia rakiet 46.494 Lekkie działo lase…