Quote from edes: “Powinno być współmierne do posiadanej ilości pkt jak ktoś ma 1000 pkt to dostanie nagrode za 1000 a jak 134mld to dostanie nagrode za 134mld ” sprawiedliwosc-vs-rownosc.jpg
Siema, wpadłem przelotem zobaczyć co na tej umieralni słychać i w sumie stara bieda, farmy te same Topka trochę zakręcona ale słyszałem że skończyły się ekspedycje to trzeba wrócić do korzeni Dnia 07-11-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ManNiaK [3 X] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3.000.000 Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca walker122 ________________________________________________ Mały transporter 1.500 Duży …
Top 1 w odpowiednich rękach Graty Wilku, siekło aż miło, w dobrym momencie bo akurat już ktoś próbował umniejszać najlepszemu sojuszowi na Uni że nas nie widać luzuj majty, będzie większy % z tych co wysępili złom. Podobno każdy ryżim kiedyś upada pozdro dla kumatych
Może faktycznie problem leży w formule ankiety ? 20 lat prowadzenia gry a zwykła ankieta jak zwykle przerosła możliwości. Przykładowo opcja 40% 300 głosów a pozostałe razem 301 ale wygrywa ta która ma najwięcej, większość nie może się mylić. I nie ma drugiej tury bez względu na to czy któraś opcja osiągnęła 50% czy nie Jednym słowem anulujmy bo przegraliśmy a Art jak zwykle na przekór graczom nie bo nie.
Jak coś to ja też na 40% głosowałem i moja rodzina też na 40% głosowała. Brat rodzony i brat cioteczny od stryja ze strony ojca też. Już mówię czemu Bo mam to w nosie. Nie patrzyłem w statystki prawie pół roku A jak zajrzałem to wniosek jest jeden. Nie expisz to cię nie ma. Co zmieni 60% ? Że Jasiek zamiast 40kk na satkach wyciągnie 60kk. No hura, zmieńmy coś. Bo padnie jakaś flota większa raz na ruski rok i zysk to nie będzie 70kkk tylko 90kkk. No hura bo temat dotyczy 20 osób na uni. A ekowcy …
Przecież Zakins pilnował tej floty dość mocno Urlop - zrzutka, urlop - zrzutka Grubaszenko Ty puszerze wstrętny mam nadzieje że chociaż tanio było. No ale trafił swój na swego wiadomo Graty starcia i cyferek.
W sumie tak samo co u kolegi z drugiej strony Błoń Bijecie tych samych gości a potem dziwne że nikt nie czai że to nowe ST a nie odświeżone przez zygunie sprzed roku Graty !
Trochę jak Dżony łoisz te swoje pushówki, ciągle te same, zysk ten sam. Pomyślałbym że starcie wgl się nie odbyło tylko wklejasz jakieś stare z nową datą dla niepoznaki Graty cycu
Pazik cycu graty przynajmniej nie hodowane na rzeź jak tych innych pusherów. Oby tak dalej, zysk może być ten sam bajeczny ale procent musi być większy!
Ostatni [mniam] w sojuszu, Pazik jeszcze pracuje nad tym. Ciśnij, ja się zaraz przetapiam to będziesz miał konkurencje Administrator Forum kasai:Upominam za słownictwo.
Takie pitu pitu według mnie z tym że są wstanie wykryć takie transporty Jak ktoś palcem wskaże to być może coś wyłapią. Tak samo jak wyłapali te wszystkie klony, tak samo jak reagują na pushe. Pajacowanie i tyle.
15 lat. Tyle czasu zajęło wymyślenie słowa "obostrzenie" a podejrzewam że i tak ściągnięte od naszej partii rządzącej co to wyskakuje z nowymi "obostrzeniami" typu zakaz wstępu do lasu. Zakaz znowu napisany na kolanie dumnie wieszczący zakończenie walki z pandemią pusherów