Search Results
Search results 1-20 of 118.
-
No i kolejne pojemniejsze ST mi wpadło do przodu i pomału chce na wstępie pozdrowić sojusz na zibalu, uni 68 znajomych no i wielu innych... Dnia 23-12-2020 20:03:56 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dynamit [BzW] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 133.182 Ciężki myśliwiec 29.585 Krążownik 11.919 Okręt wojenny 10.849 Pancernik 3.199 _________________________________________ Obrońca Pelsson [GT_HP] ________________________________________________ Lekki m…
-
Jak bym był na koncie inaczej by się z skończyło lot na sojuszniku... Graty
-
Całe życie na ogame ze mnie się naśmiewali nie dlatego że każdy gra jak chce tylko dlatego że robiłem wojny a to gra wojenna strategiczna nie ekonomiczna. I zawsze było coś dobrego czasem upadki ale się grało.. Myślałem że w wieku 35 lat jak tera wrócę do małolata że zaczną się wojennki że można po latać te emocje dawne a tu zonk W tym momencie zostaje sam. Bo taak jest co z tego że poznam ludzi jak do hu.. Nic mi to nie da... Nie chce umrzeć z myślą że czegoś w życiu nie zrobiłem. Fakt mam prob…
-
Doszedłem do wniosku że mając sojusz i walczyć z nimi po przez inne odpada jednak przygotowania były różne jeden miał czas drugi nie. Więc wojna była zrobiona w chamski sposob mój. Więc chce by się zakończyło to.. Wygrał avalon waleczny sojusz na universum. Zgrany i nie tylko.. Proszę wakata zamknąć. Ja w tym już nie biorę udziału flotę jutro złomuje całą..
-
Witam.. Dobry wieczór.. Fajnie lata się pod ulem Avalonu. Były emocje Temu Panu co dostał szo/odbudowy No number one. Pozdrowienia dla mallory za pomoc. 1. 17-11-2020 20:22:12 - Kris Tanto Paronto [T_A] vs Bitcoin [Avalon] - 1313.86% Dnia 17-11-2020 20:22:12 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kris Tanto Paronto [T_A] ________________________________________________ Krążownik 64.000 _________________________________________ Obrońca BitCoin [AVALON] ___________________________________…
-
Dziękuję wakat.. Za pomoc. Wiec dodanie tego co wyżej było. Nie zgadzam się nie chce niepotrzebnego rozlewu krwi. Dałem bez niszczenia moonow i niech taak zostanie. Dziękuję i pozdrawiam miłej nocki życzę..
-
To co tobie pisałem Lolek podaj nick może ciebie nie kojarzę
-
że chciałem wojnę zrobić ze nie było innego sojuszu i co masz mnie obrażać i co tylko to potrafisz. Gdzie ciebie obraziłem. Jesteście top 7 my ledwo 20 i co to my jesteśmy słabi was 70 graczy z czego 48 gra. Nas 15 bo dwóch odeszło bo presja padła im... Mało tego chciałem zobaczyć w sojuszu co potrafimy czy oni się nadają a nie chamstwo prowadzić z wami tu słownie fakt jestem osobą niepełnosprawna ale nie znaczy ze możecie obrażać
-
z czym źle ze mną co zrobiłem to chce to wyjaśnić może być tu...
-
Oki pójdę zaocznie. Ale powiedz mi.... Czemu nie możemy normalnie walczyć bez pyskowek, chamstwa, tylko rwu co to za avalon. Jak na pisał majoltg.. Bierzcie przykład od waszego gracza czy zawsze musi być wojna słowna chamska gdzie ja was obraziłem w którym miejscu. Jeśli tak to przepraszam. Wojna z wami to moja pierwsza a nie robiłem jej 12lat juz... Chciałem sprawdzić sojusz bo nie było innego soja do wojny generalo przepraszam jeśli cb zranilem bądź od was innych... Dawid co tobie moja osoba z…
-
Mogę iść do szkoły. Tylko lata mi nie pozwalają. Ale jak mi załatwisz.. To chętnie wrócę i pójdę na prawo i w sadze takich jak ty do pudła.
-
Co tu taka cisza próg dałem taki by nie było.. Lipy oba sojusze potężne w miarę możliwości. A tu nic.. Bunkry avalon to ma spore.. Powodzenia obu stronom....
-
No i co eDydek mam się tym przejmować nawet nie mam parcia na cyferki a co dopiero na twe pierniczenie trzy po trzy.. Powodzenia obu stronom. Pisalem grzecznie do was o tym a wy mieliście mnie w czterech literach.. Walczmy zero spamu tu urlopik miałem od wczoraj więc. Niebawem zejdę. To jest gra. Spokojna ktoś Ci wleci i tracisz wszystko od tego jest eko by robić na nowo
-
27 Paź 2019 1. Tag i pełna nazwa sojuszu wypowiadającego wojnę i sojuszu, któremu wojna jest wypowiadana: Wypowiadający: Terapia Aktywacja [T_A] Sojusz któremu wypowiadana jest wojna: Stare Krolestwo [Avalon] 2. Tagi i pełna nazwa wszystkich sojuszy dołączających się w trakcie trwania wojny wraz z datą i stroną, po której się opowiadają: 3. Preferowany system liczenia: System procentowy bez niszczenia księżyców 4. Warunki zakończenia wojny: Wojna trwa jeden miesiąc - Do 11.12.2020 5. Minimalny p…
-
Witam wszystkich i kolejne ST po mojej stronie. Hej taxi jednak coś mam dedykacja dla ciebie by nie było że nikt nie lata.. Złom zabezpieczony Dnia 25-10-2020 04:11:43 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dynamit [BzW] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 172.832 Ciężki myśliwiec 28.624 Krążownik 12.412 Okręt wojenny 10.929 Pancernik 3.210 Mały transporter 4.000 _________________________________________ Obrońca KoeNergiA [Spektrum] _________________________…