Search Results
Search results 1-20 of 128.
-
Jak na mistrza przystało Pozdrawiam Noe.
-
Witam wszystkich. Ten wjazd dedykuje Szefowi - Liczą się dla mnie osoby które coś potrafią ale doceniam również wartości jakie może przekazać osoba która nie gra jako złomiarz ale ma inne cechy które mogą przewyższać złomiarza czyli duch ekipy która wspiera i daje kopa takim jest mój Szef w B_B którego bardzo szanuję i doceniam. Sam taki byłem prowadząc WRS. A teraz do rzeczy youtube.com/watch?v=XzxvuCTMWg…WRSEAwisd16Say0w&index=24 Dnia 17-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce…
-
Witam wszystkich. Jak to wczoraj pod wieczór napisał mi RAFUS1973r to musi być spontan. Ale tamten nie mógł być zrealizowany natomiast ten tak Ten wjazd dedykuje Rafałowi [mniam] Dnia 17-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Noe [B_B] ________________________________________________ Niszczyciel 110.000 Duży transporter 1.000 _________________________________________ Obrońca Technocrat Nestor [PoPo] ________________________________________________ Mały transporter 62.21…
-
Witam wszystkich. Zaskoczenia chwila, która kierowana jest do tych do których ma być skierowana. Chciałbym podziękować za motywację tym w których widzę mentorów wiedzy i doświadczenia Webber i Starrk dzięki. Pozdrawiam Szefa Rigela że trzymał kciuki Dnia 08-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Noe [B_B] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.000.000 Niszczyciel 10.000 _________________________________________ Obrońca Czar Elara [GAL.LWY] _…
-
Pięknie masz Ty nosa. Zysk jak na ekspach :D Pozdrawiam Noe.
-
Osz Ty dzwońcu jak tylko zobaczyłem ten opis akcji wiedziałem od razu że Ty to Ty . Pozdrawiam Noe.
-
Witam Wszystkich. Dzisiaj już nie obrona a atak. O widzę u niektórych zdziwko Ape jak tam kopara już pozbierana z podłogi Ja nie latam ponieważ dziennie z eksp mam ponad 2 bańki więc nie męczcie mnie Aro zrób stejka Nie chce mi się udawadniać komuś że muszę, mam wywalone. Do rzeczy klasyczne stało to sie posprzątało i tyle w temacie. Pozdrowienia oczywiście śle Tym których bardzo szanuję za wiedzę umiejętności i przyjemność z faktu że dane mi było grać z takimi graczami jak oni: Webber; Starrk; …
-
Leszku wiesz że cenię Ciebie za całokształt wiedzy i umiejętności ale postanowiłem zagłosować na lajta a co do stejka oczywiście jak zawsze Chłopakom życzę . Co do jumciusia -- bez komentarza Pozdrawiam Noe
-
Ilość gwiazdek powala na kolana. Do naSTępnego. Pozdrawiam Noe.