Search Results
Search results 1-20 of 182.
-
Na wstępie podziekowania dla Grzyba Komornik rozliczony. youtube.com/watch?v=Kh9UC-GOwHA Dnia 15-01-2021 KR:UM:PC następujące floty spotkały się w walce: Agresor depesza [SUPERMEG] ________________________________________________ Krążownik 99.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Agresor PonuryGrzybiorz [SUPERMEG] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 666 _________________________________________ Obrońca Don Kajlo Krul [WOWWW] ____________…
-
Brrr mój instynkt ryla podpowiadał że coś za spokojnie z twojej strony, trochę się zachowałem jak Kylo Luj, normalnie to był Olał temat :D. Pulsarowi lepszego pilnowania DT, widziałem wielokrotnie że na 2gale zlatuje się cały surowiec sobie życzę lepszego internetu :), a Lemanowi? Drugiej bitwy pod El Alamein. Z Bogiem Chopy!
-
depesza [SUPERMEG] vs. R T [WOWWW] ~ 1498.37% Dnia 01-01-2021 KR:UM:PC następujące floty spotkały się w walce: Agresor depesza [SUPERMEG] ________________________________________________ Krążownik 200.000 Pathfinder 25.000 _________________________________________ Obrońca R T [WOWWW] ________________________________________________ Mały transporter 7.309 Duży transporter 12.863 Krążownik 240 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 6 Sonda szpiegowska 3.190 Niszczyciel 1 Reaper 9 Pathfinder 225 Wyrzutnia…
-
Przeszlo tam 2miliony panckow wleciało Szkoda tego Didiegi Sz/O
-
Ładnie Styrtus tak trzymaj, bota wyłącz na święta bo ktoś pomyśli że jesteś uzależniony Wesołych Świąt!
-
Quote from tomex21: “Quote from depesza_1992: “ Agresor przejął: 23.368.533 Metalu, 23.368.533 Kryształu i 23.368.534 Deuteru ” Ja to tak tylko zapytam jako postronny obserwator... a gdzie dofarmy albo chociaż zawinięcie pełnej surówki z pierwszego ataku? Takie marnotrawstwo ” nie wierzyłem że się uda wlecieć, dosłownie sekundy przed wlote Arti się zalogował
-
depesza [SUPERMEG] vs. R T [WOWWW] ~ 1331.27% Dnia 21-12-2020 KR:UM:PC następujące floty spotkały się w walce: Agresor depesza [SUPERMEG] ________________________________________________ Krążownik 55.555 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca R T [WOWWW] ________________________________________________ Mały transporter 133 Duży transporter 13.611 Okręt wojenny 1 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 3 Sonda szpiegowska 3.688 Bombowiec 1 Pancernik 1 Pathfinder 50 Wyrzutni…
-
Taki lot stresujący, spore byki w okolicy, i wjazd w gniazdko RedMoonów, cały lot był oczywiście pod kontrolą i szczęśliwie doleciałem Obrońcy SzO! Sąsiedzi wspomogą ;) Dnia 20-12-2020 KR:UM:PC następujące floty spotkały się w walce: Agresor depesza [SUPERMEG] ________________________________________________ Duży transporter 2 Lekki myśliwiec 1.855.852 Okręt wojenny 92.783 Krążownik 189.640 Mały transporter 112 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca Nostromo [ZUK] …
-
Coś UoS nie ma szczęścia do mnie Obrońca 2 raz ląduje w reckach. Skład floty okrojony ale zysk jakis jest Pozdrawiam Sojusz! Dnia 18-12-2020 KR:UM:PC następujące floty spotkały się w walce: Agresor depesza [SUPERMEG] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.660.346 Okręt wojenny 91.743 Pathfinder 1.000 _________________________________________ Obrońca Lorenz7 [UoS] ________________________________________________ Mały transporter 1 Duży transporter 3.000 Recykler 5 Wyrz…
-
Witam! Uff ostatnim czasem moim imperium zakołysało. Wręcz można powiedzieć po górniczemu "Tąpneło!" Ale na szczęście obudowa wytrzymała, i można dalej "fedrowac" Dnia 17-12-2020 KR:UM:PC następujące floty spotkały się w walce: Agresor depesza [SUPERMEG] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.000.000 Krążownik 170.000 Okręt wojenny 91.415 _________________________________________ Obrońca Seba85 [UoS] ________________________________________________ Duży transporter 3.…