Search Results
Search results 1-20 of 213.
-
Xbox [SITH] vs. KoloroweKredkii [SoT] - 11663.43% + Xbox [SITH] vs. KoloroweKredkii [SoT] - 3671.03%
Eomures - - Starcia Leda
PostGraty konsol ;D idę siku i zaraz wracam odświeżać Konto bodajże ACABA jest męczone Proszę zejść z Emzeta, ma zacięcie chłopak i to się szanuje Do zobka na gali PS Myślałem że to stare starcie a tu X w akcji!
-
Quote from Ecc0: “U Was również jakiś banan by się znalazł Pozatym to nie ja tutaj apeluje do reszty, a nawet powiem że przemyślałem sprawę i masz rację, należy się sprostowanie - Ty ze Smigolem jesteście siebie warci ” Ecc0, nie wrzucaj wszystkich do jednego wora, podaj proszę kto od Nas banana dostał na Quantum bądź Leda. Na Q owszem był Munio, znawca ogame, ale na Ledzie, nie wydaje mi się
-
Xbox [SITH] vs. KoloroweKredkii [SoT] - 12334.33% + Xbox [SITH] vs. KoloroweKredkii [SoT] - 4400.91%
Eomures - - Starcia Leda
PostBardzo ładnie, gratuluje The Lucky One
-
Brawo Chev co do kompana, ma szeprana reputacje ;D no ale nie ocenami Obrońca odbuduje
-
Amba (Amfa) Fatima było i ni ma. Dzięki Królik za ogarnianie całej akcji, najtrudniejsze w tym było udawanie dzbana, no ale poprzednie roztargnienia sprawiały że wszystko było seems legit. To uni jest najniższym moim priorytetem, ale fajnie że udała się taka akcja! SzO dla obrońcy :), to tylko cyferki P.S. Hyperion dzięki za moona, bo poprzedni jakoś się zawinął.