Search Results
Search results 1-20 of 293.
-
Szukałem mojej floty dzisiaj ( gdzieś się zapodziała ) wchodzę w ST tutaj tez jej nie ma a odpoczywała długo ale nieważne graty setki , Ty skanujesz ja piszę PW zebys czasu nie tracił chyba tak jest lepiej po co się męczyć ( mam wywalone na skany )
-
Quote from DudaKolno: “Szkoda Shaqzera ale wiadomo trzeba się pilnować cały czas i niestety popełnił błąd który ty wykorzystałeś. Gratulacje Paweł kolejnego steczka. Może i % dużych nie ma ale za to tak się nachapałeś surki że głowa mała. SzO Shaqzer ” Wystarczy pilnowac kto i kiedy skanuje tak samo jak atakujący obroncy pilnuje tak samo obronca powinien pilnowac ewnetulanego atakującego i to cała filozofia do tego nie potrzeba zbyt duzego wkladu wlasnego
-
Quote from Walgamer: “Wczoraj widziałem zgromadzenie 171000 DT, więc jeszcze na transportery będzie niejedna okazja. Obrońca niech nas nie opuszcza. Graty dla agresora za akcję. Pismo obrazkowe wrzuciłem do translatora i wciąż czekam na wyrzucenie tłumaczenia. ” Malo widziales ale nie mnie oceniac , obronca wyluzowany pakiecik dostal i bawimy sie dalej , Skar tak serio to graty ale pomimo skanow odwagi brak , wiecej mam na jednej planecie niz tutaj zysku ( sam widujesz ) ale grunt to zabawa
-
Quote from advs: “raczej na zakończenie starego, tylko 2 miejsca do dołu spadłem, troche to śmieszne bo nie miałem nawet 10% twojej floty, więc bronić się nie dało, dobry zysk i tyle, flotę znalazłem raz znajdę i drugi i trzeci itd.. Pozdrawiam Agnieszkę ” Jasne chłopaku tak sobie to tłumacz 10 razy na miesiąc 2 miejsca w dol to bedzie jakies 20 Dla Damy mojego serca gratulacje w Nowym Roku
-
Cpr coz moge napisać ja za tyle bym nie kupił ale jest zysk rozumiem ze lot we dwoje to i pewnie zrzutka byla zawsze taniej