Piękne starcie, takie z serii niekończącej się opowieści. Graty dla atakierów a dla obrońcy to co zwykle Na początku waszej rywalizacji czytając komentarze byłem zdziwiony poziomem rozmów, później zaczynałem rozumieć pewne sprawy a teraz już z uśmiechem to czytam.
Faktycznie na tym uni operujesz bardzo dużą flotą, Taurus trząsł by gaciami przed taką flotą Graty za Starcie Co do zakończenia kariery na ogame, na pewno ogame straci wybornego gracza Obrońcy SzO
Wyborny procencik, żadnej historii nie przedstawisz do tego starcia? Agresorowi graty za starcie i rozmach Obrońcy SzO, chociaż pewnie do końca miesiąca będzie odbudowany
Quote from Elkanen: “Quote from sta111siu: “co do fuzyjnej to też nie byłem przekonany ale całkiem neidawno przekonali mnie sojusznicy na Europie i opłaca się tak grać co zresztą widać na uniach wśród graczy ekowych przenoszących planety na poz15 ” Pisalem to juz wczesniej, podawalem screeny ale widze, ze czytacie wyrywkowo, co pasuje. Fuzyjka oplacalna jest i moze byc bez satek na cieplych planetach na tych 15 pozycjach gdzie masz mala temperature na minusie. Jesli sie przeniesiesz na 15 pozycj…
Quote from Apofis: “Quote from ciap: “Elektrownia fuzyjna (Poziom 22) z 212,5k eko zjada 12,5k + energii na plusie mam 83.643 ” Ale deuter ci żre, opłaca się? ” Pewnie, że się opłaca mimo iż tech energetyczną mam na 21 poziomie a elektrownie fuzyjne na 20 poziomie. Eko mam 40/35/37 przy 13 planetach wydobycie dexu na 4 tygodnie mam 1,7kkk bez pomocy satelit. A sądzę, że do 40 poziomu spokojnie mogę podnieść ekstraktory. Także przy dobrym planowaniu eko i obrony można mieć spoko zyski. Też zależy…
Pan panujący nam wielmożny paragraf szuka po swoich kontach kto leci żeby zaś to oznajmić w dziale ST, więc nie ma czasu na pilnowanie własnej floty Graty i SzO dla biorących udział w tym spektaklu
Quote from KAyto: “Pirat Ty masz szanse poważnie mówię ” czyli poprzednie komentarze można uznać za niepoważne na końcu wypowiedzi zawsze dawaj takie stwierdzenie żebyśmy wiedzieli czy jest na poważnie lub nie Mam nadzieję, że niedługo zobaczymy jakieś spektakularne RW w S&D
Jako, że późno wstawiles a ludzie pewnie czekali żeby się wpisać a że ja nocny Marek jestem to się wpiszę pierwszy chociaż @Fallen pierwszy polubił No cóż powiedzieć, topowe starcie topowy procent. Tylko gratulować. Ded mam nadzieję że będzie odbudowa