Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 137.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Graty... daj w takim razie numery na totka Z jednej strony fart jak cholera że dałeś to pod falę... z drugiej łeb na karku że o tym pomyślałeś że zyskowny bunkier więc warto sprawdzić... obrońca szkoda że na urlopie... a błąd solidny... Agresorowi dalszego latania i rozwoju a obroncy powrotu i dalszej gry
-
Miało być ładniej ale jest jak jest.... Obrońca zalogował się kilka chwil po starciu i zaczął "klepać" anty-recki których z każdą chwilą latało coraz więcej i więcej aż do 7 tysięcy.... Zebrałem pół miliarda złomu a pozostałe 600 baniek u obrońcy któremu nie życzę SzO.... życzę za to bana na wszystkie posiadane na Zibalu multikonta po wcześniejszym ich zezłomowaniu przez uczciwych graczy..... dla "niewidomych" GO mam fragmenty rozmowy w których obrońca nie zaprzecza nawet odrobinę temu że gra tu…
-
wiem o czym mówisz... nie wpisywałem się ani nie dałem łapki w górę/w dół bo obserwowałem "greediego" przez dłuższy czas... i dla mnie to po prostu dziwne że poleciał na Solanosa nie dzieląc slotu... wszystko poleciało razem na 100% mimo że na dwie czy 3 fale.... to żadna nie podzielona... najzwyczajniej w świecie bardzo dziwne bo po obserwacji raczej rozważnie latał i fs-ował.... a do Solanosa miał spory kawałek... więc tym bardziej powinna być podzielona.... a że nie chciałem bruzdzić Ci w st …
-
Witam i po raz kolejny pozdrawiam buddy oraz Terrora.... złomuj tam Europę i wracaj na coś grubszego....Pozdrowienia wszystkim pozytywnym graczom Obrońcy SzO i przepraszam za wizytę... po 50 baniek metki i krissu z pz u obrońcy to na odbudowę już coś jest więc powodzenia... Dnia 27-11-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rolus Skunototeles ________________________________________________ Okręt wojenny 3.949 Pancernik 6.815 Sonda szpiegowska 1 _____________________________________…
-
Żaden rarytas... ale że dopiero buduje na tym uni swoje konto to pół miliarda zysku bardzo cieszy Wielkie pozdrowienia dla mojego buddy czyli Zero Coola... i Ogromne pozdrowienia dla Terrora który wcześniejszą kilkukrotną pomocą zmotywował mnie do latania... Wracaj Terry i zdejmuj urlop bo nie radzę sobie sam ze wszystkim.... Pozdrowienia dla wszystkich "zdrowych" graczy... Obrońcy SzO i przepraszam za niemiłą wizytę... Dnia 26-11-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rolus Skunot…
-
Ogólnie bardzo dziwne są komentarze typu: "chcieć zabłysnąć".... jeśli ktoś uważa że można gdziekolwiek i jakkolwiek zabłysnąć starciem które w ciągu może kilkunastu godzin nie będzie już top1 acs... a w ciągu kilkudziesięciu wypadnie i z top 10 i nikt nie będzie o nim pamiętał... to ten kto tak uważa ma chyba problem z "błyskaniem" w internecie... bo ja bym nawet o tym nie pomyślał... a jak znam Terrora... i wiem jak wiele czasu pracy i zaangażowania wkłada w grę kiedy ma wenę... to uwierzcie ż…
-
Wielkie pozdro dla mojego buddy czyli Zero Coola i ogromne pozdrowienia dla Terrora... dzięki wielkie Terry za pomoc... rozmontujcie tam Europę i wracaj na Zibala... tutaj też mamy robotę Pozdrowienia także dla wszystkich "zdrowych" graczy... nie kończcie... nie urlopujcie.. wydawajcie w cokolwiek... Obrońcy SzO i przepraszam za wtargnięcie Może i nic szczególnego ale że dopiero buduje swoje konto to bardzo mnie ten zysk cieszy... Dnia 23-11-2018 21:53:03 następujące floty spotkały się w walce: …
-
Brawo Terry i załoga... pokażcie im tutaj dominację jak na zibalu.... zdziwią się bardzo Ci najgłośniej krzyczący jeśli ekipa z tego St się zmotywuje tak solidnie... wtedy na stekach na sobie będą krzyczeć że to push bo przecież jak może być inaczej... przetapiajcie i wykoście tu wszystko... Pozdro...
-
Nie sądziłem że jeszcze kiedykolwiek tutaj zagoszczę... Może nie ma się czym chwalić ale mnie cieszy.... Wielkie pozdrowienia dla mojego buddy.... a jest tam jedna osoba... Dzięki Zero Cool ogromne... bez Ciebie zysk byłby ponad 3x mniejszy... ogromne pozdrowienia.... Pozdrowienia także dla Terrora który jest jedyną osobą na uni z którą czasem rozmawiam... i wbrew temu co każdy sądzi ( ale tylko ze względu na jego ogromną przewagę) naprawdę można się z nim dogadać i jest w porządku człowiekiem..…
-
Gratulacje... Niestety muszę zmartwić autora... nie jest to ani jedyne St Gąsek na tym uni... Ani pierwsze St autora zrobione Gąskami.... Pierwsze St Gąskami na tym uni jest poniżej i jest to St gdzie Gąski są jedynymi statkami biorącymi w nim udział... Jednak mimo wszystko autor tego tematu jako pierwszy zrobił na tym uni St Gąskami ... nawet jeśli nie do końca mu to wyszło Gąski Gąski do domu
-
300 zł wydał na przeklikanie tych 20mld surowców we flotę... może nawet nie.. ( nie wiem jakie miał nanity) nie klikał przecież na moonie na którym padła flota tylko na planecie pod nim... na dowód tego masz screena od edola z falangi z tej planety... skąd Ty wziąłeś te 2100 zł?.. za 300zl masz ponad 2 miliony antymaterii... z nanitami lvl 7 i stocznią dość dobrą ukonczenie 10 tysięcy recków kosztuje 18k antymaterii (2x po 9k)... więc za 180k antymaterii możesz przeklikać 100 tysięcy recków.. wi…