Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-30 z 30.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratulacje Panowie. Świetną robotę robisz ostatnio Turbo. Część floty obrońcy sam wybudowałem, stąd te 3mld Twoich strat, no ale i tak nie musiałeś dopłacać do interesu Poległ teraz fan, kolejny będzie uczeń, a na końcu sam mistrz. Obrońcy SZO. No i pozdrowienia dla pierwszego właściciela konta obrońcy -Youwisha. Mam nadzieję, że Ci się powodzi stary
-
Skończmy już te wojenki na forum, prowadzą do nikąd. Gramy razem już pół roku, wszystko dla wszystkich jest jasne Gratulacje Yoda, piękny zysk tutaj ugrałeś, a obrońcy szybkiej odbudowy. Cytat od yoda_u20: „#Jeżeli nie potrafisz czegoś zrobić, to nie znaczy, że inni też nie potrafią i muszą kupywać konta. Może po prostu dobrze grają, warto to czasem przemyśleć przy następnych rozważaniach i wydawaniu opinii. Nie mierz wszystkich swoją miarą. ” Podoba mi się co napisałeś. Wiesz też dlaczego to pr…
-
Gratulacje Panowie, piękne starcie, świetny zysk. KLASA! Dzięki za pozdrowienia, co Wy chcecie od moich recków? Co z tego, że mam 200 sztuk, ważne, że więcej razy obróciły pełne niż Wasze! Lucek, kilka rozmów zamieniliśmy. Jesteś wporzo gość, ale należał Ci się ten złom. A jak zdecydujesz się na odbudowę to kolejny też będzie Ci sie należał Mimo wszystko życzę szybkiej odbudowy i mam nadzieję, że zostaniesz jeszcze z nami Cytat od FeVeR: „ Piękna akcja, my mamy na tyle klasy żeby pogratulować i …
-
Jeżeli starcie nie zostało sprzedane, to przykro mi, że nikt szczerze Wam go nie pogratulował. Bo akcja byłaby na prawdę kozacka. Obrońca miał 10 godzin na zorganizowanie kontry/obrony. Ze swojej strony mogę tylko dodać, że nikt się do mnie w tej sprawie nie odezwał.
-
Kto i dlaczego skasował mój poprzedni post?? Tak więc ponawiam: #KRYSZTAŁCHALLENGE Stawiam weekend w Zakopanem każdemu (nawet GO) kto udowodni mi, że zrobiłem na tym uni jakiekolwiek oszustwo. Czy push, bota, kupno konta, przewałkę floty przez rynek, czy cokolwiek. Zezwalam na upublicznienie moich wszystkich walk, czy transakcji przez rynek. No i nie mówcie, że prawo popytu/podaży reguluje automatycznie ceny flot na rynku. Kupno floty za metal po minimalu temu przeczy, skoro schodzi po maksie Za…
-
A ja nie gratuluje! Zobaczycie, jak wyklikam FSa Poperowi to sam polecę i Wam nawet nie powiem!