Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 101-120 z 208.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• No dzięki raz jeszcze za możliwość delikatnego rewanżu Serdeczne podziękowania dla Obrońcy za trzeźwości umysłu i za zaufanie Atakierowi taki pstryczek za rutynę

• Hehe graty farmingi Obrońcy szo dużo nie stracił Psikasuj następnych

• Pozdro dla ekipy Toczymy wózek dalej [media]https://youtu.be/h76XJ81NMAY[media] Obrońcy pakiet naprawczy za dobre pilnowanie Dnia 17-04-2020 22:01:45 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dastan [Eko] ________________________________________________ Pathfinder 25.000 _________________________________________ Obrońca GRUBERNATOR [CAN] ________________________________________________ Mały transporter 17.113 Duży transporter 21.514 Statek kolonizacyjny 8 Recykler 53 Sonda szpiegowska 248 …

• Pozdro dla ekipy a spec detykacja dla Duchapuszczy Nutka dla Ciebie za lans na expach,twoje lmy niczym passerati [media]https://youtu.be/RK_ZkwXIO2s/media] Dnia 16-04-2020 22:35:22 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dastan [Eko] ________________________________________________ Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca Taurus ________________________________________________ Duży transporter 12.000 Lekki myśliwiec 230 Recykler 20 Sonda szpiegowska 200 Gwiazda Ś…

• Zabawa była?Była. Czasem to ważniejsze od zysku. A że ziomki w porządku to wiadome. Złodziejowi, farciarzowi, wyjątkowemu graczowi który niesie brzemię takiego samozwańczego grajka, cóż nic innego nie pozostaje pogratulować

• No i takie tankowanie to ja rozumiem Cpn zaliczony szukamy dalej i jedziemy Szybkiego przetopu Obrońcy szybkiego szo i uzupełnienia paliwa

• Tych 12 to dezercja na rzecz Cher

• Pozdro dla najlepszej ekipy Obrońcy szczere SZO Nutka specjalnie dla sefa youtu.be/GgD9FyE60hs Przy okazji wszystkiego najlepszego z okazji świąt Wielkanocnych Dnia 08-04-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dastan [Eko] ________________________________________________ Pancernik 100.009 _________________________________________ Obrońca Pitbull [GaL] ________________________________________________ Mały transporter 12.047 Duży transporter 8.543 Lekki myśliwiec 2.711 Krążo…

• Rośnij puchnij itd Generalnie fajne starcie Przetapiaj i rozdawaj więcej psikusów

• Guff i Duchu thx za wieczór Guff jako dziewiczy lot mogłem postarać się o większy % ale obawiałem się o Twoje serducho Duchu thx za dofarm zacnie wyszło tak jak było założone Ekipa dzięki za wszystko - wiecie za co Nie zwalniamy działamy dalej PS. Nutka jedna z lepszych

• Potencjalnie zwykły farmingi ale cieszący oko Przetopu wedle uznania Obrońcy szybkiego szo

• Fajne te % takie nie duże ale cieszące Buduj buduj i śmigamy dalej Obrońcy szo ponoć ma wprawę

• Spec podziękowania dla najlepszego sojuszu w jakim kiedy kolwiek przyszło mi tworzyć jesteście The Best Od Guffa Pozdrów najlepszą ekipę z jaką kiedykolwiek grałem. Dla Egona Baldi Psikusa Halinki Spec Pozdro dla bkg youtu.be/ujMxXOHJloI Nutka dla was align=center] Dnia 29-03-2020 11:11:01 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dastan [Eko] ________________________________________________ Pancernik 55.000 _________________________________________ Obrońca Ernesto Che Guevara [GaL] ______…

• Siemka z rana Pozdro dla ekipy Spec dla szefa Guffa - potrafisz nutką mnie zmotywować do latania youtu.be/8SbUC-UaAxE Dnia 29-03-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dastan [Eko] ________________________________________________ Pancernik 50.500 _________________________________________ Obrońca Governor Cupid ________________________________________________ Mały transporter 19.659 Duży transporter 7.057 Lekki myśliwiec 12.150 Ciężki myśliwiec 7.711 Krążownik 802 Okręt woj…

• Kto wybrzydza ten nie........ Gratulacje i szybkiego przetopu Obrońcy cóż pozostaje życzyć szybkiej odbudowy

• Spec Pozdro dla ekipy Z osobna dla guffa psikusa bkg baldiego oraz dla emeryta Terregoyoutu.be/1w7OgIMMRc4 Nutka tak jakoś mi wpadła z samego rana w ucho xD Dnia 28-03-2020 17:10:26 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dastan [Eko] ________________________________________________ Reaper 10.000 _________________________________________ Obrońca Pitbull [GaL] ________________________________________________ Mały transporter 17.585 Duży transporter 6.000 Lekki myśliwiec 12.326 Krążownik 3…

• No to żeś chwycił dojną krówkę za rogi Chyba więcej mleka nie chce dawać Przetapiaj na stateczki i śmigamy dalej Obrońcy kwacho lizaka na pocieszke

• No to gratki psikus Szybkiego przetopu i śmigamy dalej i po więcej Obrońcy pakiet naprawczy i ciut więcej surki w dtkach

• Lord nie, zaslaniajcie się sztucznym urlopem tylko dla tego że nie chcecie brać udziału w zabawie

• Sojusz top 1 wypowiedział wojne sojuszowi top 2 w pkt militarnych To że uciekliscie na urlop nie świadczy o niczym Zamiast podjąć rekawice to jak strusie chowacie głowę w piasek To że zostało trafione wasze najsłabsze ogniwo nie nasz problem Inatr i Groot tak czy siak do zobaczyska w gali, chociaż inatr już pewnie zakończył przygodę a szkoda