Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-96 z 96.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dnia 10-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lasica [ADW] ________________________________________________ Duży transporter 1.221 Okręt wojenny 5.152 Bombowiec 2.204 Niszczyciel 4.952 Pancernik 4.938 _________________________________________ Obrońca Koksu [Korona] ________________________________________________ Duży transporter 3.177 Krążownik 55 Bombowiec 50 Satelita słoneczny 279 Niszczyciel 84 Wyrzutnia rakiet 20.000 Lekkie działo laserowe 4.727 Ciężkie działo la…
-
Gratulacjie %%% widzę kto z kim tu teraz współpracuje.. Obrońcy Szo
-
Takie małe co nie co. Obrońca nic się nie nauczył po wlocie w satelitki Dnia 16-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lasica [ADW] ________________________________________________ Pancernik 3.916 _________________________________________ Obrońca mario23071989 [NPS] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 300 Krążownik 300 Okręt wojenny 300 Bombowiec 200 Niszczyciel 300 Pancernik 300 Wyrzutnia rakiet 33 Lekkie działo laserowe 3 Ciężkie działo l…
-
Małe co nie co przed urlopem Na tego Pana czaiłem się już od pewnego czasu, ale długo siedział na koncie nocami. Więc myślałem że cel mi ktoś sprzątnie jak to zwykle bywa No ale wczoraj zauważyłem brak aktywności więc skan i Rw moje rekordowe na Kallisto jest Obrońcy szybkiego SZo .... Pozdrawiam sojusz ADW On 09-07-2017 --:--:--, the following fleets met in battle: Attacker Lasica [ADW] ________________________________________________ Cruiser 1.740 Battleship 4.552 Bomber 2.078 Destroyer 3.182 …
-
Gratulacje wysokiego RW, Dexu i zgrania. Widzę że NC tylko pance i owieczki topi... I znów czołówka ucieka, Obrońcy SZO
-
Witam, na ogame jestem nowym graczem, ale długo grałem w polskiego klona tej gry, który niestety już nie istnieje. Tam wprowadzono dodatkowo statek Interceptor. Nie pamietam dokladnie już pełnych danych, ale był to statek miedzy pancem a niszczarką. Ulubiony przez wiekszość flociarzy choc dosyc drogi. Służył do niszczenia floty i był bardzo oszczędny oraz szybki Interceptor szybkie działa od GS - 7 szybkie działa do Krążownik + 7 szybkie działa do OW + 5 szybkie działa do Pancernik + 2 Pkt struk…