Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 96.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dnia 04-01-2019 02:35:46 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lasica [ADW] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca Meitner ________________________________________________ Lekki myśliwiec 415 Ciężki myśliwiec 474 Krążownik 300 Okręt wojenny 345 Bombowiec 2 Niszczyciel 235 Gwiazda Śmierci 5 Pancernik 240 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Lasica [ADW] _______________________________…
-
Matt GZ [N C] & Riphagen [N C] & ociec Test [N C] & Pinkie Pie [N C] vs. gremlinek [SPZ] ~ 113871.24% - TOP 1 ACS
lasica - - Starcia Taurus
PostGratulacje mega %%% Gratulacjie zgrania w soju... I znów układ sił po stronie NC na uni... Obrońcy Szo
-
luca brasi [C S] & Czekoladowy [C S] & tyskie1 [C S] vs. Ramzes [Amigos] & MnichBuntownik [Amigos] & zly boobr [Amigos] ~ 11040.13%
lasica - - Starcia Taurus
PostGraty zgrania w soju Ładna akcja , oby więcej takich Obrońcy szo
-
Witam wszystkich graczy W końcu udało mi się przywitać po fuzji Obrońca uciekł mi parę dni temu, ale jak widać nie wyciągnął wniosków Szo dla niego Dnia 05-11-2018 02:10:40 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lasica [ADW] ________________________________________________ Pancernik 23.024 _________________________________________ Obrońca Ciro [Amigos] ________________________________________________ Krążownik 1.712 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 2.310 Sonda szpiegowska 140 Gwiazda Śmi…
-
Brak mi słow..... To już chyba 5 albo 6 raz jak pakuje Zdzicha w recki Jakby nie to że trafi pewnie w inne recki na wekendzie to już bym dawno skończył go skanować....... Brak sumienia Wychodzi na to ze jak się nie ma na co lecieć to się leci na Zdzicha Zdzich Ogarnij SiĘ Dnia 18-10-2018 03:36:02 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lasica [CURSED] ________________________________________________ Okręt wojenny 24.031 Bombowiec 4.000 Niszczyciel 16.651 Pancernik 22.195 ________________…
-
Wy naprawdę robicie wszystko żeby skończyć z tą grą....... I jak tu [ciach] rywalizować ???? Ostatnio tyle dziwnych rzeczy na falandze widziałem że kompletnie odechciało mi się farmienia itp. Nie jestem od rzucania tutaj oskarżeń bo tylko GO może tu działać, ale jak kombinujecie to róbcie to jakoś bardziej po kryjomu... Na szczeście dziś dostałem nową pracę i za miesiąc zaczynam więc chyba trzeba będzie zakonczyć tą nie równą walkę.... Administrator Forum Toadie:Pseudowulgaryzm usuwam
-
Wczoraj brakło mi 20 min do Zdzicha .... Pisałem, prośiłem - puszczaj Fsa...... I taki oto wynik Zdzichowi SzO Dnia 29-09-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lasica [CURSED] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 54.884 Ciężki myśliwiec 122 Krążownik 20.000 Okręt wojenny 23.178 Bombowiec 4.000 Niszczyciel 11.019 Pancernik 22.039 _________________________________________ Obrońca zdzichowo [NPS] ________________________________________________ Mały transp…
-
Tak sobie dziś robiłem wieczorem mały remont laptopa, bo się smażył nie miłosiernie Po rozkręceniu w drobny mak zaczołem myśleć o zakupie nowego .. no ale jakimś cudem się udało Postanowiłem szybko przetestować maszynę więc pierwszy skan poszedł w stronę Marsica i bez sprawdzania aktywek na planetach poszło wszystko co szybkie. kilka razy próbowałem go już złapać no ale zawsze fsa pilnował. Dofarm reckami też wszedł więc duży plus. Obrońcy Szo Dnia 28-09-2018 następujące floty spotkały się w wal…