Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-48 z 48.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Gratuluje, podsumuje to czego bylem swiadkiem cytatem klasyka: Takich trzech, jak Was dwoch, to na świecie żadnego nie bylo. I cale szczescie w sumie, bo kto wie jakby wygladal swiat wtedy

• To ja korzystajac z okazji, pogratuluje agresorom poczucia humoru... Dobrze ze celow wiecej nie bylo, bo az strach myslec co bysmy tam jeszcze nawywijali... I sprostuje, ja nie telepalem floty na 9 gale, bo dzieki Bogu tam gdzie was wyrzucilo dexu nie mialem... Obroncy zycze oczywiscie ekspresowej odbudowy, sobie zreszta po tej nocce rowniez, bo mialo byc dobrze, jest jeszcze lepiej, a floty jak nie mialem tak nie mam nadal. Edit: Ah zapomnialbym o zyczeniach: STO LAT, STO LAT ... A KTO Z NAMI N…

• Gratulacje Panowie. Sojusznikom szybkiej pokuty a pozniej odbudowy.

• Starcie na drobny minus, jednak nawet zakladajac zbiorke PZ, ktorej nie obejmuje raport, a mogla trafic do atakujacych, wciaz straty mamy mniejsze wiec % na nasza korzysc. Moderatora prosze o potwierdzenie. Szybkiej odbudowy zarowno nam jak i przeciwnikom zycze i bawimy sie dalej. Dnia 16-06-2019 02:45:01 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SomeoneNew [ORT] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 10 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 98 Okręt wojenny 70 Bombowiec 4…

• Ja mam nadzieję że przeciwnicy na czas wojny ożywia swoją aktywność w grze i zejda z urlopów tak by mozna było się świetnie pobawić. Powodzenia obu stronom.

• Myślę że żaden z naszych sojuszy nie będzie potrzebował pomocy z zewnątrz. Gramy dla zabawy i mam nadzieję że taka zagwarantujemy obserwatorom. Owocnych lotów życzę zarówno sojusznikom jak i Wam. Niech wygra lepszy.

• - 1. Tag i pełną nazwa sojuszu wypowiadającego wojnę i sojuszu, któremu wojna jest wypowiadana: Husaria Polska [Pol] vs Zly Sen [ZLY SEN] 2. Tagi i pełna nazwa wszystkich sojuszy dołączających się w trakcie trwania wojny wraz z datą i stroną, po której się opowiadają: 3. Preferowany system liczenia: a) system procentowy 4. Warunki zakończenia wojny: b) data, do której prowadzone są działania wojenne. Po upływie wyznaczonego terminu należy podliczyć % lub straty uzyskane ze wszystkich zamieszczon…

• 1. Tag i pełną nazwa sojuszu wypowiadającego wojnę i sojuszu, któremu wojna jest wypowiadana: Husaria Polska [Pol] vs Rycerze Ortalionu [Ort] 2. Tagi i pełna nazwa wszystkich sojuszy dołączających się w trakcie trwania wojny wraz z datą i stroną, po której się opowiadają: 3. Preferowany system liczenia: a) system procentowy 4. Warunki zakończenia wojny: b) data, do której prowadzone są działania wojenne. Po upływie wyznaczonego terminu należy podliczyć % lub straty uzyskane ze wszystkich zamiesz…