Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-29 z 29.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Z pozdrowieniami dla wszystkich normalnych! Dnia 30-10-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mazi [LSBS] ________________________________________________ Okręt wojenny 5.170 Pancernik 4.337 Krążownik 10.883 Pathfinder 1.021 _________________________________________ Obrońca Chief Infrared ________________________________________________ Mały transporter 2.982 Duży transporter 3.155 Lekki myśliwiec 4.803 Ciężki myśliwiec 3.937 Krążownik 2.388 Okręt wojenny 586 Recykler 177 Sonda szp…

• Nie ma co się rozpisywać Obrońcy SZO! Pozdrowienia dla LSBS Dnia 23-10-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mazi [LSBS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 107 Ciężki myśliwiec 1.384 Krążownik 5.389 Okręt wojenny 2.623 Pancernik 2.949 Bombowiec 439 Niszczyciel 417 Reaper 177 Pathfinder 1.150 Mały transporter 7.000 _________________________________________ Obrońca Nilon [LEGION] ________________________________________________ Mały transporter 4.522 Du…

• Jednak krzywdę wyrządziliśmy ? miło słyszeć za cywilów się bierzesz?

• Normalnie bym tego nie wrzucił.. bo przecież już jest.. ale że Obrońca nie tylko obraził mnie ale i innym tekstem pewnie z 90% graczy tego Unii cyt. "Bo na moje to te floty co u was stoja to sie na śrubki nadaja tylko i to najlepiej w mojej stoczni. No ale coz mamy takie czasy, ze kazda cipka co 2 miesiace gra rzekomo moze sobie z ekspedycji postawic taka flote" notabene, dziwię się, że takie wpisy są tolerowane na forum... więc wrzucam... . Finalnie do starcia doszło pewnie dlatego, bo Obrońca …

• Cytat od showtime: „Cytat od Mazi: „Cytat: „ ” - Racja to mi napisał drugi tańczący - napisał ze 50k.. (pomylilem sie, ale latwo Was pomylic..)nie wiem ile kosztuje tp, ile nanity na poziom 3 i budowa reckow, na planecie z niczego.. nie ma to znaczenia (btw jak miales 12k przygotowane, to dlaczego wioslowales 4700szt? - nie odpowiadaj, nie ma to znaczenia..) ” No napisales "nie wiem ile kosztuje tp, ile nanity na poziom 3 i budowa reckow, na planecie z niczego.. " wiec to raczej ty piszesz nie z…

• nikt przecież nie mówi o kupowaniu surki... pisałem tylko o anty za skracacze - znowu bez zrozumienia czytasz, ale nie wymagam już od CIebie.. chyba, że to ja tak chaotycznie piszę, że inni też nie rozumieją.. - też możliwe. co Ty się gościu tak napinasz..?? wszystko wyżej opisałem.. "Dodatkowo to, ze reckow nie daliscie bo moich sojusznikow nie bylo to żadne tlumaczenie bo piczyc musieliscie sie tylko ze mna z tym ze bede mial sure i sie pozbieram [ciach] co ty masz w glowie ;D same durnoty i b…

• Cytat od showtime: „@Mazi no wlasnie sek w tym, ze nie mogles puscic recy bo nie ogarneliscie. Ogame to gra bledow, jezeli lamisz to sie tak wlasnie to konczy. Nigdzie nie pisalem o 50k anty za tp, to kosztuje bodajrze 144kk za przeklikanie, z reszta moja antymateria nie powinna Cie interesowac . BTW na innym moonie mialem przygotowane juz 12k reca do TP wiec plan tego wymagal. ” Tak jak Ci wspomniałem, recków nie puściliśmy bo myśleliśmy ze jak puścimy z układu to i tak będziemy szybciej, bo ni…

• Witam witam, trzeba to trochę sprostować.. opisać tak obiektywnie, jak było a nie jak komuś się wydaje, że było. specjalnie dla Maziego?? przecież nie twierdziłem, że nie możesz zawrócić.. więc po co to stwierdzenie? w nocy widziałem jednym okiem, że lecisz na stacjonuj na 29min przed, wiec wiedziałem że nic nie zrobię nawet nie spojrzałem czym, i w kimę. Rano,jak Seru kolejny raz wysłał cynk, że ktoś leci na stacjonuj, na początku założyliśmy że jakaś ściema/fs.. i że Seru jak zwykle to powstrz…

• Gratulacje! coraz mocniejsze te wloty..