Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 461-480 z 484.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
05-06-2017 17:04:11 marchewa87 [Smerfy] - 327,38% Dnia 05-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor marchewa87 [The Best] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 500.000 Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca zbyszko ________________________________________________ Mały transporter 4.519 Duży transporter 1.200 Lekki myśliwiec 12.215 Okręt wojenny 100 Statek kolonizacyjny 4 Recykler 100 Sonda szpiegowska 3.191 Bombowiec 1…
-
Dobre tankowanie Hbi a tekst jeszcze lepszy Gratki jestes najlepszy Obrońcy Szo
-
ale ten kalkulator jest teraz rozgrzany .....:D:D:D graty lady rrrrrr Można jeszcze zsumowac wszystkei st i % z uni nekkar no i podzielić np na najwieksze zyski i najwieksze straty poszczególnych sojuszy do tego przydało by sie wykazac kto mniał najwieksze farmingi w st z podziałem na metal kryształ i deuter.:P Myślę, ze jak juz to młoda ogarniesz to wtedy mozna by jeszcze.... :D:D zrobic rozdział na dni tygodnia ile st padło w soboty nie dziele itp nie chce juz wspominać o godzinach nocnych , r…
-
Niom dexu troszke poszło bo to był drugi locik do kurufira Tym razem sie zwróciło Brawo my Znamku przetapiaj ja tyż przetopie szybko Obrońcy i zdrowia i chęci i odbudowy
-
Graty W końcu pilnowanie zgrało się z czasem na wypad z zaskoczenia Zysk kosmos Zamiast WR można zrobić np 1kkk LMów prawie że za FREE
-
To mnie się podobać bardzo kiedy wy to przetopicie Chinese go work !! Hostowi chęci i odbudowy