Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 401-420 z 484.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Mikołajkowa Egzekucja z serii "Wałęsa" oddaj moje 100 Milionów dexu youtu.be/DIgQfcKesH8 Cóż mogę napisać, jeśli chodzi o moje odczucia przy takiej akcji to były wielkie emocje bo w końcu porwało się nas 3 na UL z mocnymi flotami na uni W zasadzie to z szajką powinniśmy wstawić razem to RW . Następne wstawiasz ty :P:P Ponad miesiąc obserwacji bez skanów, opierając się wyłącznie na samych aktywkach. Lot spokojny , mógł odbyć się już tydzień wcześniej ale chcieliśmy rozwiać wszelkie nasze wątpliw…
-
Ano zysk miazga a przeliczając ze tyle dexu to juz wogóle kosmos:P Graty szczęścia bo akurat w ten wieczór obrońca zażył drzemki i drzwi zostawił dla wszystkch otwarte Obrońcy Szo
-
Graty Angelo leniu jeden leniu to za te mteki Przetapiaj szybko jak tak łatwo przyszło Obrońcy Szo
-
I znowu obrobiłem osiedlowy kiosek dofarmy z braku wolnych slotów nie dotarły na szas, surowiec poszedł w obrone (czarny żyła) Na waciki mam pozdro kompan szajka i sojuszniki Dnia 06-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor marchewa87 [The Best] ________________________________________________ Mały transporter 6.400 Pancernik 20.000 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Agresor szajka1 [The Best] ________________________________________________ Son…
-
Moon zdjęty, stacjonuj nie odebrane chociaż Hania się zalogowała 1h przed powrotem i byłem pewny, że musiała widzieć mój start na 30 min przed lądowaniem... a jednak nie zawróciła więc fart mój a jej życzę odbudowy Pozdrowionka dla gromadki TheBeściaków majstra szajki i sonijke też i jeszcze mniejszej gromadki z Rhea Dnia 01-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor marchewa87 [The Best] ________________________________________________ Mały transporter 50.000 Lekki myśliwi…
-
No to [ciach] juz konkretnie z procentami Graty juz przetopionez tego co wiem kolejnych Nie daj sie pozdr Moderator Ruda:Pseudocenzura
-
Jak nie ma nic innego na horyzoncie to i bunkier dobry Graty Wish dominujcie dalej i oby jak najdłużej
-
Wiem jak dobrze smakuje rw na kimś, kto drwinami obsypuje wtedy surowce to sprawa drugorzędna Więc smacznego Wish przetapiaj z przyjemnością
-
No Chojny "jak ty mnie zaimponowałeś w tej chwili ?!!!! " Na każdego przyjdzie pora jak nie w częsci to w całości bądź na raty Jeszcze raz graty
-
Szybko sobie odpracowałeś te recki co ci podkradł poprzedni obrońca Graty przetop i do nastepnych
-
Gsy zostały ukarane za tą zuchwałą próbę uubicia kulki Gratki przetapiaj