Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 381-400 z 484.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
leniuch!!! Będzie na coś tam przetapiaj
-
Skok na jubilera udany, łupy spore graty Grześ przetapiaj Obrońcy odbudowy detków
-
Zawsze cos do przeorania wynajdzie:P Graty
-
Czasami scenariusz nie idzie nam po myśli a czasami potrafi się sam napisać Graty Wam Życze następnych trafień a obrońcy Szo
-
Nie wypada nie pogratulować okrągłej i jubileuszowej ilości starć Gratki
-
Zwiększenie ekonomi
Darth Sion - - DiD U68
PostCytat od Serdell: „Wtedy by sie zaczeło piękno gry bo nie sztuka golić tylko Ekonomów czasem trzeba komuś flote rozwalić i pomyśleć nad zorganizowaniem takiej wyprawy bo samym Bfsem to nie sztuka a ile anty by płynęło do niemczech każda większa akcja wiąże się z grubszym zakupem i relokacjami lub szybkimi tp ” akurat miałem na myśli kupowanie dexu żeby mieć na loty bo jak wypad układ obok to już prawie 100kk potrzeba oskubać kogoś to wydaje mi się,że chyba potrafie Tylko każdy grubszy wypad i ta…
-
Zwiększenie ekonomi
Darth Sion - - DiD U68
PostNie mam pewności jak grupy graczy głosowały ale wydaje mi sie, że konta flotowe zagłosowały za pozostaniem przy predkości x1 a ekonomowie za x5 Wiec jeśli byłby wybór kto chce iść na uni x1 a kto na x5 to jest duza szansa, że ekonomowie pójda na x5 a floty na x 1 i co wtedy ? za co będziemy latać ?:) to będzie jeszcze szybsza smierć dla uniwersum flotowego bo ekonomom to będzie nawet super nie wiem czy mam racje ale wizja taka tez mi nie przypada do gustu więć jak dla mnie powinno zostać tak jak…
-
no of corse jak bym nie potrafił rozpoznać po "zamilcz...... " Nie mamy kompleksów niestety wiec sobie tak nie posładzaj niech jeszcze sprawdzą z jakiego konta było anty doładowane bo może akurat inne konta za te same pieniądze są doładowane :)))
-
Jasne oleńka juz wiem to nie był złom tylko sprzedaż u handlarza floty z konta No i możesz pisać z własnego konta Po co te przebierańce :D:D A kiedy Lzb zgłosiło wszystko ? przed czy po skanie surki u zehela? chcecie ratować swoją twarz teraz na szybko co ?:P
-
No i gremlin dzisiaj dokonał swego żywota do końca Dok odbudował wskoczył urlopik. W nocy urlopik spadł bo to najwygodniejsza pora, mniej oczu patrzy na ręce zmiana nicka i bye bye wieczny urlop poza szeregami wspaniałego LzB Myśleliśmy, ze to potrwa troszkę dłużej, tak przy okazji łączenia uni, ze nick zaginie po między nowymi :)) Ale po co czekać aż tyle :D:D Tak skończyło wiele kont w przeciągu kilku lat :)))) Handel nie jest spoko a takie czary mary ??? extra cooo ?:))))) W koncu i na nekkar…
-
Wiecie co ? dyskusje skąd statki itp itd... a my wiemy jak powstawały floty lzb na u 66, było aż przykro patrzeć jak inni starali grali uczciwie a "ci inni nie" i tutaj także a gremlin kryształkiem nie był tylko chyba nikt tego widzieć nie chce A znajomi jacy są tacy są ale są [ciach] i pod tym kontem nie będę ani ich osadzał ani nikogo innego Starcie wymagało pracy i poświęceń bo nawet lot i pilnowanie aktywności najwięcej odbywało się w godzinach pracy i całkowicie czysto i mi osobiście tak z …
-
a i jeszcze takie aleks [LzB] vs. tato antosia [EMERYCI] & Chojny [The Best] ~ 24352.35% Chojny [The Best] & Leyto vs. panther [TNT] ~ 34965.13%
-
młoda zrób porządki ACS TOP 6 PL & TOP 2 NEKKAR marchewa87 [The Best] & Sputnik [The Best] & pogromca kredek [The Best] vs. gremlin [LzB] - 149 849,20 %