Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 484.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam. Jeśli chodzi o zysk to moje nowe PB, choć jeszcze mi brakuje do czołówki naszego uni i raczej sie przed łączeniem już nie uda pobic Z drugiej strony nie bede narzekał :P Po tygodniowej "przyczajce" w końcu się udało wpaść i zrabować te skarbu u Apoliona ;) Obrońca pogratulował za co dziekuję ale prośby odsyłki spełnić nie mogę :P Pozdrowienia dla sojuszników i znajomych ;) youtu.be/5qm8PH4xAss Dnia 10-07-2021 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Marchewa87 [BHW] _______________…
-
A tu skroiłem czyjąś puszówke czy coś w tym stylu bo przyrostów niema prawie żadnych a surki trochę się u Sisi widuje ;) wiec teraz ja się przypuszowałem :P Dnia 06-07-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Marchewa87 [BHW] ________________________________________________ Krążownik 105.000 _________________________________________ Obrońca SiSi [PIWKO] ________________________________________________ Mały transporter 11.164 Duży transporter 208.488 Recykler 1.570 Gwiazda Śm…
-
To może teraz coś od siebie, Ze szponem czasami cieżej a czasami poprostu sobie stoi ;) Pozdrowienia dla sojuszników i znajomych ;) Dnia 05-07-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Marchewa87 [BHW] ________________________________________________ Pancernik 35.000 Mały transporter 152.000 _________________________________________ Obrońca SZPON [Hanza] ________________________________________________ Mały transporter 11.645 Duży transporter 72.355 Krążownik 342 Recykler 49 …
-
Wczoraj dostałem ochrzan, że szpon sobie poluzował to dzisiaj przysiadłem chwilkę i pyk Pozdrawiam sojusz i znajomych Dnia 21-06-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Marchewa87 [BHW] ________________________________________________ Krążownik 60.000 _________________________________________ Obrońca SZPON [Hanza] ________________________________________________ Mały transporter 15.477 Duży transporter 106.000 Krążownik 1.000 Recykler 200 Sonda szpiegowska 200 Gwiazda Śmier…
-
skąd wy bierzecie cały czas te cele, poproszę o przepis Gratki Procencik jak i urobek 1 klasa
-
Witam. Rw o tyle inne od poprzednich, że zawiązała się spontaniczna współpraca 3 osób Najpierw zadzwonił Zdobywca, ze u mnie w układzie wyladował pedroi zebym leciał (szybki spiel), więc podniosłem swój zadek, który chwilę wczesniej oglądał sobie Rockiego 2 w tv, skan i start po 2 minutach dzwoni mroku czy lecę do pedra bo on leci juz od godziny po szybkim ustaleniu ja wpadam samymi pancami i zbieram złom a mroku wpada dofarmami i tak też zrobiliśmy . Dzięki Zdobywco za cynk, Mroku za to że się …
-
Zaj....cie siadło Piękne starcie i extra zysk Grześ Przetapiaj w końcu te zgromadzone skarby Obrońcy