Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 361-380 z 484.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Bardzo ładnie Wish % i surka wyższy poziom A już miałem Cie tak blisko w statach Przetapiaj Obrońcy SZO
-
Graty Kulka ładny strzał pilnowałeś i w końcu upolowałeś Ja alko miałem rozpisanego ale od roku się biłem z sumieniem czy polecieć bo alko to jednak na przestrzeni tych lat grania to były sojusznik z początków u 66 do którego nic nie miałem i nigdy mi nie zaszkodził. Więc sumienie wygrało i odpuściłem Akurat Alko szczerze odbudowy życzę
-
Dzięki dużej uprzejmości Szajki Pozdro TheBest i BRB Obrońcy SZO Dnia 29-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor marchewa87 [The Best] ________________________________________________ Mały transporter 80.000 Lekki myśliwiec 300.000 Pancernik 3.000 _________________________________________ Agresor pogromca kredek [The Best] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 666 _________________________________________ Obrońca Wojo [ETREA] ________________…
-
Cytat od Predictive: „Co do tej wyższości to bym nie przesadzał, trochę w samozachwyt popadliście po tym pięknym ale jednym ST Fajnie, że optymizm pozostaje, oby został do końca Lajt Szo, no nie może tak być żeby lis zamiast buszować w kurniku, dostawał w norze w tubę od kur ” A niby dlaczego jednym st ? Ty tez dostałeś w TUBĘ z tego co pamiętam na już konkretniejszy % Graty kulka zawsze to coś do przodu pozdro
-
I już się komuś wdup.. w zasieki tymi kosiarkami Graty przetapiaj Obrońcy SzO
-
No to teraz zasiliłeś kulek swoja kasę i dobrze bo na pewno się nie zmarnuje Graty
-
Cytat od dawca smierci: „"Starcie z dość długą i ciekawą historią". Aha. Najciekawsze w tej historii jest to, że lecisz na gościa, mimo, że wiesz, że dostaniesz za to bana. Gdyby GO reagowało szybciej, nawet byś nie doleciał. Świetne starcie, naprawdę. [ciach] ” Ja tez bym poleciał w takiej sytuacji i pewnie większość też by poleciała mimo wizji banana Rozumiem , że ta wypowiedź jedynie mniejszą obiektywność przedstawia ze względu na sojusznika w worku Graty wish i dzięki za to ze się wprosiłem …
-
Oj tatek Czasami się udaje a czasami nie Graty wykorzystania sytuacji tatek SZO:P
-
Oj chyba z podbicia uni będą nici Graty obrońcy Szo :))
-
Cytat od Predictive: „Szkoda, że starczyło tylko na to i teraz znowu już jest niebieściutko jak nie ma komu kont w nocy pozasiadać ” Za to Wam z dnia na dzień idzie gładko złomowanie "ekipy" ?? Żeby móc tak pisać wypada mieć coś na poparcie waszej działalności nie na "niebiesko" Wszystko wymaga czasu więc jeśli pozwolisz ... postaramy się na pewno zrobić coś abyście nie byli tacy rozczarowani
-
Graty Seraphinie niezłe łupy wywozicie z zasieków:P przetapiajcie i bawcie się dalej
-
To ja też coś od siebie dołożę Pozdrowienia dla sojuszników TB, ex sojuszników i wszystkich znajomych Diabelskie sondy wyczarowały farta Dnia 27-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor marchewa87 [The Best] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Agresor pogromca kredek [The Best] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 666 _________________________________________ Obrońca ewol…