Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 341-360 z 484.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Takie jaja dzisiaj Zabrakło coś koło 40 sek . Dofarmy się też przeplatały Dnia 27-05-2018 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor marchewa87 [The Best] ________________________________________________ Krążownik 13.000 _________________________________________ Agresor szajka [The Best] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca robx23 [KGH] ________________________________________________ ________________…
-
Cytat od gregor76c: „W zasadzie raczej bym się nie wpisał...ale jakoś tak coś mnie korci żeby wprowadzić drobne sprostowanie do w/w barwnego epickiego opisu wprowadzającego czytelników w retrospekcje.Bo jakoś nie mogę przejśc obojętnie do tego że ktoś wzorem niektórych osób "piszą historię na nowo". Cytat od hbi: „. Trzeci cios jak trzeci takt, sztyletem serce rozebrane na komory i przedsionki... Tętnice i żyły rozciągnięte na linii czasu, genewskiej quasi-rozpaczy wspomnienie... Sisi... ” Co pr…
-
Bonnie & Clyde jesteście okropne psuje na tym Taurusie Gratki
-
Graty dla was obojga szybkiej decyzji Obrońca w końcu się zrewanżował za te loty i przepały Przetapiaj chojak i kolejnych Obrońcy szo
-
i dobrze ze tym razem bez kombinacji deuterowych a na dodatek dex zasilił troszke konto Graty HBI i do kolejnych:P Obrońcy szo
-
Graty Angelo ładnie kroisz Jak nasze uni po łączą na co jest szansa to polatamy razem Obrońcy szo
-
Z serii Szybkie manicure na przypadkowym przechodniu Pozdro TB i znajomi :):) Dnia 11-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor marchewa87 [The Best] ________________________________________________ Krążownik 15.000 _________________________________________ Obrońca SZPON [VALKIRIA] ________________________________________________ Duży transporter 13.512 Recykler 100 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 10.041 _________________________________________ Po bitwie... Agresor ma…
-
Każdy coś tam strzelił to i ja się wybrałem na małe wietrzenie Pozdrowienia TB I znajomi Agresorowi Szo i korzystania z Falangi Dnia 08-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor raf8000 [TNT] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 45 _________________________________________ Obrońca Cezus44 [N.N.] ________________________________________________ Wyrzutnia rakiet 3.848 Lekkie działo laserowe 2.686 Ciężkie działo laserowe 320 Działo Gaussa 40 Działo…
-
Graty Mistrzu Ja tylko się ciesze, że przez telefon tym swoim "slangiem" nie nawijasz Opis świetny, każdy czekał bo wiemy jaki wylewny jesteś w tym temacie ale teraz to do..... do pieca Przetapiaj a obrońcy SZo