Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-340 z 484.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Niestety czasami trzeba się nasłuchać ... po wlocie:P Masz nieprzerwaną passe, niech ona trwa dalej Graty
-
Kredek Graty zysk wyszedł niezły, no i ten dexik jeszcze lepiej wyglada Przetapiaj na więcej zabawek Obrońcy SZO
-
No i kolejny raz życzę przetopu znowu napad na kantor udany tylko te poślizgi w wstawianiu... Graty Obrońcy Szo
-
Zauważyłem, policzyłem i wpadło Dzięki HBI za szybką pomoc szajce za to ze jest dla mnie jak medalion szczęścia Pozdro panie i panowieTHE Best i dla znajomych. Dnia 19-06-2018 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor marchewa87 [The Best] ________________________________________________ Mały transporter 26.000 Pancernik 70.000 _________________________________________ Agresor szajka [The Best] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 __________________…
-
Pozdrawiam TB i znajomych ,cynamonową też oczywiście Dnia 13-06-2018 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor marchewa87 [The Best] ________________________________________________ Mały transporter 22.000 Pancernik 35.000 _________________________________________ Agresor szajka [The Best] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1.111 _________________________________________ Obrońca bernisolo [CHAOS] ________________________________________________ Mały…
-
Aktualna informacja dotycząca tego zgłoszenia ID-Zgłoszenia: 16753300 Wyślij odpowiedź Temat: Inne naruszenia zasad Skarga Serwer: Nekkar Nazwa konta (login): marchewa87 Załącznik: 0 Status: Udzielono odpowiedzi na zgłoszenie. Poziom obsługi: Operator Gry analizuje to zgłoszenie. Odpowiedź od: Migotka Oceń odpowiedź 2018-06-09 20:57:40 Witaj marchewa87, Dziękujemy za przesłanie zgłoszenia. Niezwłocznie rozpoczniemy dochodzenie w sprawie zgłoszonego gracza. Jeśli posiadasz dodatkowe informacje lu…
-
Cytat od RAFUS1973: „Oczywiście jak najbardziej gratulacje się należą ,piękna wyliczanka do tego bez skana na moją osobę ,choć takowe zapewne ma całe uni Oczywiście widziałem że ktoś mnie próbuje zmylić jak atakowałem obrońcę ,po czym ta akcja w ogóle powstała ,ale myślałem że to marchewkowe pole ,i może tak było ,nie mniej jednak zaskoczony zostałem rozrabiakiem świecącym mi się na czerwono sekundę po powrocie mojego ataku ,postanowiłem podstawić całą flotę ,po wyliczeniu wyszło mi ze się pan r…
-
Przecież dzisiaj ten dzień był bardzo wesoły to i wiewióry w kupie poszły w tango Graty kulek przetapiaj i zostaw troche tego ciasta
-
Wyszło mniejsze rozrabianie i jeszcze się wtedy nikt nie spodziewał, ze dzisiaj wyjdzie większe rozrabianie Przetapiaj a obrońcy kolejnego Szo
-
tutaj już nagroda zacna się trafiła po 1 obrońca nie często tutaj ma okazje się pojawić a po 2 trochę paliwa na na jeden większy locik wpadło Graty gościu Obrońcy Szo
-
i znowu coś do przodu Przetapiaj i kolejnych
-
Ten "talizman" niszczarki ma dobry wpływ na twe loty Jak passa trwa to tylko korzystaj z niej dalej Graty Obrońcy SZO