Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 484.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratki wish i kompan lotu akcje kombinowane cieszą najbardziej. przetapiajcie i kolejnych tylko życzyć Atakującemu SzO
-
Zawsze chciałem "przelecieć" ten bunkier na moonie ale nigdy nie było okazji wyjść na tym jakoś przyzwoicie aż do dzisiaj jak się ukazała flotka i ten dexik. Z pozdrowieniami dla TB a szczególnie dla szajki i chomika za towarzystwo no i z urodzinową dedykacją dla KULKA Obrońcy SZO youtu.be/Q3Cm69gtd4E Dnia 31-08-2018 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor marchewa87 [The Best] ________________________________________________ Mały transporter 130.000 Lekki myśliwiec 2.900.000 Kr…
-
Trochę drobniaków załapało się na ST Pozdro TB. Szajka. znajomi Dnia 15-08-2018 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor marchewa87 [The Best] ________________________________________________ Mały transporter 12.000 Pancernik 22.000 _________________________________________ Agresor szajka [The Best] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 146 _________________________________________ Obrońca czarny29 ________________________________________________ Mały…
-
UUU sosny i mimasa flota spadła Graty atakującym ładny procent ale chyba nie zalicza się do X1 bo Ganimed to speeduni
-
Witaj Boss Dobrze, ze w końcu zachciało Ci się latania:P Zyski eleganckie dzięki za zaproszenie, przetapiaj i kolejnych życze Saperowi SzO
-
Nie ma to jak sojuszowo wtarabanić się w kogoś a jak już sputnik leci to to musi wejść Graty
-
Podróbka ZDobyta ;)) Gratki zysku, przetapiaj i rośnij nam dalej Obrońcy Szo:P
-
to słowa twoich ex sojuszników którzy musieli ci ubezpieczać plecy jak latałes na farmingi A udaru to dopiero dostaniesz
-
Kurufir Ty to jesteś ładnie zryty ja Ci wszystko pokazałem jak na tacy a Ty swoje:P No niech Ci będzie ze się pushuje A jumek czyścioch no kawał ROKU Jak chłopina trzęsie portami przy locie nawet po drobne :D:D:D Pozdrowionka z samego środka Niegocina Bawię się dobrze, surka się zbiera przygarnę jak wróce moją dole z agresora:D
-
Sprawdźmy przyrosty jumka: stan na dzień 1 kwietnia - 103,955,013 do dnia 20 Maj kiedy to były największe przyrosty stan pkt 117,585,741 różnica czyli przyrost pkt. 13,630,728 . a teraz przyjrzyjmy się kontu nowy3: stan militarnych i spadek w dniach miedzy 23 marca - 14 kwietnia 22,700,000 spadek do 1,441,000 różnica daje 21,259,000 i to u handlarza *65% daje surowce o wartości = 13,818,350 Jak to ładnie spasowało się i datami i przyrostami prawda? A teraz historia nicków konta nowy3: TheSpecjal…
-
Zaległości z przełomu marca, kwietnia, maja i czerwca i tak nie wytłumaczą przyrostu 17 kkk pkt a pokazujesz nam 3,5 kkk surowca Daj spokój ... nie musiałeś na prawde Ale starcia fajne Graty
-
Graty HBI ładny kąsek trafiłeś tym bardziej, że wkradł się tutaj mały szydzący diabełek Obrońcy chyba nie trzeba życzyć odbudowy zakładając to iż jest spora szansa ,że to konto tylko sprzedające dex i robiące szybkie próby moonowe więc sobie wszystko szybko odbuduje oczywiście mogę nie mieć racji ale mogę też mieć Opis to po prostu mistrzowski tak się uśmiałem wczoraj, że wybaczyłem nawet reprezentacji te mistrzostwa Opis
-
do Ciebie z tym zaopatrzeniem to strach jechać bo można nie wrócić
-
Tak mnie naszło... chciałbym wspomnieć o 2 osobach dzięki którym ta gra stała się dla mnie czymś więcej niż spędzaniem nudnych chwil czasu wolnego... grześ od kąd wpadłem za ciebie odebrać efesa obiecałeś mi , że się zemścisz...kto by przypuszczał ze tak nam spasuje wzajemne towarzystwo i ta zemsta pewnie musi jeszcze poczekać druga osoba to mroczny... od kąd pamiętam. zawsze moje ogejmowe towarzystwo wmawiało ,że to nie możliwe aby byc online pół roku.... cziter poznałem i wiem.... wyszło wiele…
-
Dobry farming Widzisz nawet przypadkiem wychodzą STarcia Przetapiaj Graty