Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 484.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
No ja niestety nie zdarzyłem uderzyć na drugim froncie Graty kulek , zima idzie rozkręcamy się powoli jak Gra o Tron Przetapiaj a obrońcy odbudowy
-
Pozdrowienia oczywiście dla The BEST i dla wszystkich znajomych Obrońcy SZO. Dnia 26-09-2018 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor marchewa87 [The Best] ________________________________________________ Mały transporter 50.000 Pancernik 70.000 _________________________________________ Obrońca Wojo [ETREA] ________________________________________________ Duży transporter 28.126 Recykler 448 Gwiazda Śmierci 4 Wyrzutnia rakiet 53.832 Lekkie działo laserowe 10.995 Działo Gaussa 75 …
-
Gratki Kulek Ty zawsze coś wyniuchasz i wyniuchałeś kilka gąsek z gsówki Veto Ja w sumie tez dzisiaj odwiedziłem inną gsówke Veto Dnia 25-09-2018 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor marchewa87 [The Best] ________________________________________________ Mały transporter 60.000 Pancernik 1.000 _________________________________________ Obrońca herkules [INS] ________________________________________________ _________________________________________ Po bitwie... Agresor marchewa8…
-
Zysk fajny ale odliczając gsy, które straciło konto herkules w zdejmowaniu mona to na minus wyszło Właśnie załapałem gdzie te gs zniknęły po małej dzisiejszej przygodzie z herkulesem Jeszce raz graty No może z tym na minus troszke przesadziłem :P
-
Gościnnie wstawiam za Chojaka bo podział gdzieś wejściówkę do forum Pozdrawiamy The BEST i znajomych. Pantherowi szybkiej odbudowy. [ciach] Oczywiście z Tym ŁKS em to żarcik Chojny to Legionista Dnia 25-09-2018 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Chojny [The Best] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.001.319 Okręt wojenny 66.228 _________________________________________ Obrońca panther [TNT] ________________________________________________ Mały …
-
Jak się będziesz dobudowywał to będzie zyskowniej ale % juz fajny Kolejnych malowanek Obrońcy Szo
-
No Rafus za często chyba odwiedzał tego duszka aż pojawiły się 2 inne duchy na drodze Przemyślanej akcji chętnie pogratuluje atakierom A rafusowi kolejnej odbudowy
-
Takie tam tym razem od prawej Pozdro TB I mroziaczek ;) Dnia 14-09-2018 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor panther [TNT] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 33 _________________________________________ Obrońca mroziaczek [RKR] ________________________________________________ Recykler 1 Satelita słoneczny 1.167 Wyrzutnia rakiet 4.015 Lekkie działo laserowe 2.000 Ciężkie działo laserowe 500 Działo Gaussa 250 Działo jonowe 500 Wyrzutnia plazmy 50 M…
-
Obrońca jakiś czas temu się wywinął spod toporka z pomocą innych, nawet miałem się wybrać na początek 5 gali dokończyć to co było niedokończone . A tym czasem dzisiejszego poranka, zaskoczony zauważyłem kolegę w mojej okolicy i postanowiłem go ugościć. Obrońca z tego co napisał, również został bardzo zaskoczony Ładnie pogratulował natomiast ja życzyłem odbudowy. Trzymaj się kolego Pozdrawiam oczywiście Nasze TB, Agresora któremu się po przednio nie powiodło, Sonijke, Grzesia - talizmana, Kulkowa…