Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 141-160 z 271.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Dead

Pancior - - DiD Nekkar

Cytat od skar: „obstawiam ze to ten co jakis czas temu juz skupowal wszystkie mozliwe konta na uni a pozniej dostal perma i na nowym koncie teraz jest podejrzewam ze sie nie pomylilem ” mowisz o Grubym z Komornic?? On skupował dużo kont, które potem lądowały na permie. Jedno na u68 wisi do tej pory, a zwie sie Bogu. Teraz ten jego mość ma nick na forum @KKS a w grze nie wiem pod jakim gra nickiem, ale zapewne jak bedzie jakieś konto Komornic na banie to zapewne to właśnie On

• Dead

Pancior - - DiD Nekkar

Cytat od nowynick: „Cytat od Zbawiciel: „Cytat od ZDOBYWCA1: „Sam chciałbym wiedzieć, kto przetopił to konto, każdy gra jak gra lecz wielka szkoda budowania konta aby jakiś ktoś kto śmie się nazywać graczem idzie na łatwiznę i robi takie coś, eh jakie to wszystko jest śmieszne... ” a Wy tak nie robicie ?? ” Nie mierz innych swoją miarą ” nie wygram z Tobą. Pokonasz mnie swoją bronią.... Głupotą

• Dead

Pancior - - DiD Nekkar

Cytat od ZDOBYWCA1: „Sam chciałbym wiedzieć, kto przetopił to konto, każdy gra jak gra lecz wielka szkoda budowania konta aby jakiś ktoś kto śmie się nazywać graczem idzie na łatwiznę i robi takie coś, eh jakie to wszystko jest śmieszne... ” a Wy tak nie robicie ??

• Cytat od Wielebny: „Bardzo ładny widok z rana, Przetapiaj na latajki i dalej z koksem Ale na bank ustawione push konto co nie @Zbawiciel? ” Komornic każdemu bedzie kojarzył się z puschem. Nic na to nie poradzicie Każdy pamięta Waszego mentora Grubego także nic więcej nie da się powiedzieć. Przykro mi, że macie taką łatkę.

• pewnie ubiegłeś kogoś ze swojego sojuszu

• zarzynajcie się Miło się to ogląda

• pięknie pięknie dzban na Pezecie oczko cieszy Graty !! Administrator Forum kasai:Upominam za obrazę.

• Witam zaglądających, wklejających, klakierów, lizusów i wszelkiej maści przydupasów Kolega lognął się i część wywiosłował, ale i tak jakiś plusik jest. Kolorowanka i do naSTępnego Dnia 28-12-2020 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zbawiciel [TANK] ________________________________________________ Pancernik 50.415 _________________________________________ Obrońca Fesonferoh [Legion] ________________________________________________ Mały transporter 55 Duży transporter 155.000 …

• Super się to ogląda Jeszcze lepiej jest widzieć klakierów i ich wpisy Zarzynajcie sie wzajemnie całe Uni68 będzie wtedy lepsze

• Cytat od Incoming: „Ładnie to wygląda prawda? ale czemu tylko 2 starcia pod tagiem PN Poprawie się, obiecuje ” tak co dwa miesiące swoje konto rozwalasz. Jak byś miał jakieś boostery na Miras85 to pewnie i co miesiąc byś "trafiał"

• ja to tutaj tylko zostawię .... Incoming [P N] vs. Miras85 [ARMADA] ~ 51031.68% - Incoming - 25 Gru 2020 - Starcia U68 Incoming [P N] vs. Miras85 [ARMADA] ~ 63795.52% - Incoming - 21 Paź 2020 - Starcia U68 Incoming [W_P] vs. Miras85 [ARMADA] ~ 59951.2% - Incoming - 6 Sie 2020 - Starcia U68 Incoming [PZWP] vs. Miras85 [ARMADA] ~ 2498.16% - Incoming - 24 Gru 2019 - Starcia U68 Incoming [PZWP] vs. Miras85 [ARMADA] ~ 13570.54% - nowynick - 3 Lis 2019 - Starcia U68

• Chciałem poinformować wszystkich graczy na U68, aby nie skanowali gracza Igrek dwa ka (Y2K, @Kamikazze_), gdyż będzie to zgłaszał do operatora gry. Skanuje kolesia aby wiedzieć gdzie ma flotę i oto co mi napisał na PW: cyt: "Y2K25.12.2020 20:12:06Spam sondami zostanie zgłoszony." koleś albo ma coś z banią, albo dawkę zwiększył nie kontaktując się z lekarzem... pomysły mi się skończyły

• Cytat od Ten Keyra: „Cytat od Antharas: „Aż chce się wysłać sms o treści pomagam Dostałem nawet skan, tylko że planety Przyjacielu, skanuj moona tam stoją zabawki ” Na moonie Ci się produkcja nie robi i jeszcze podstawkę można dostać . Y2K gratulacje! ” z tego samego założenia wyszedł Igrek dwa ka

• Gtatuluje!!!! Żal mi tylko Twojej rodziny. Niemniej jednak Wesołych Świąt i bądź trochę ze Swoją rodziną, jak ją oczywiście masz Lot na produkcję. Jak chcesz to moge zacząć latać po satkach @john malkowitz007 Bedzie z Ciebie dumny jak zobaczy to RW

• Cytat od Jan III Sobieskii: „Gratuluje agresorowi. Jednak się dziwię, że Misiug nie trafił tego wcześniej zawsze miał do mnie nosa;D. Po krótce wchodząc na konto byłem strasznie zdziwiony tym złomem bo fs leciał a tu złom;D Zapomniałem całkiem, że wysłałem pance na innego moona aby ekspy polatać pance wróciły z ekspedycji i od razu wysłałem fs. Tak stały całą noc za pewne jak by ich nie zezłomował ktoś to bym się dopatrzył, że ich nie ma po dolocie fs-a;P. PS. Redtabs surowce latają bezpiecznie.…

• Zbawiciel [TANK] vs. MARCIN [ARMADA] ~ 1378.8% wesołych świąt Dnia 24-12-2020 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zbawiciel [TANK] ________________________________________________ Krążownik 77.777 _________________________________________ Obrońca MARCIN [ARMADA] ________________________________________________ Duży transporter 28.662 Wyrzutnia rakiet 1.500 Lekkie działo laserowe 1.000 Działo Gaussa 50 Mała powłoka ochronna 1 Duża powłoka ochronna 1 __________________________…

• do tego "sojuszu" J_U_Z jest tak łatwo wejsć, a statusy online są dostępne dla każdego nowego. Więc wbicie tam multikontem PN jest bajeczne proste... Reszty mowic nie muszę. Szkoda tego sojuszu J_u_z. Bo albo kolesie grają miesiąc i nie kumają gry, albo to kokejny sojusz ( przykładem jest HQ), który jest stworzony pod pseudo ST Ta gra jest tak głupia że aż śmieszna

• Cytat od Krol Julian: „Niemożliwe - ale prawdziwe na więcej cię jak zwykle nie stać. Gdyby to był gość z TOP 100 zwinąłbyś ogon :>). Znamy się nie ... :>). TY chyba z PIS u jesteś nie ” czekam, aż wrócisz KRÓLU

• Stało nie stoi KONTA HQ są PN KONTA GORNICY są KOMORNIC komuś napsułem KOLOROWANKA i czekam na komentarze GŁUPOLI i BEZMÓZGÓW Dnia 20-12-2020 XX:XX:XX następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zbawiciel [TANK] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca scubi [GORNICY] ________________________________________________ Mały transporter 27.000 Duży transporter 180.097 Statek kolonizacyjny 1 Gwiazda Śmierci 5 Wyrzutnia rak…

• a z @dziuniek1 to co się staneło się, że nawet sondy nie podpiął