Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 271.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od MisiuGD: „Cytat od The Pawelec: „ Witam, Aduś zauważył, dał info i polecieliśmy na te pozostawione na pastwę losu niszczarki ” Dobrze że to Aduś , dał cynka i polecieliście w ACS W innym wypadku obrońca powiedział by że push, albo GO dało logi i statusy Zysk taki se, ale nie dla zysku to starcie Proszę o więcej i częściej ” zyski są na innych kontach bardziej pewnych i odpowiednio prowadzonych wręcz powiedziałbym pielęgnowanych takich ok. 100k DT, 20k lm, 5k kr, 1GS i 1 kolon. Wtedy mił…
-
Cytat od MisiuGD: „Trochę Viking przegiąłeś Umowa była inna, skoro jak kliknąłem i wybrałem przesyłkę z olx , to ja powinienem złomować Nie zadowoli mnie standardowe dejjjjj No dobra namówiłeś mnie, wiesz gdzie słać pakiecik Graty, bo zysk przyjemny ” zysk fajny, ale mógł wiecej nazbierać i wtedy go łupnąć. Myślę że napewno by poczekał na Vikinga xd
-
szajka [KOMORNIC] & DziekujeZaGre [KOMORNIC] & NoSkill [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] vs. skatmd [AVALON] ~ 2622.07%
Pancior - - Starcia U68
Postgraty @john malkowitz007 , a nie zaraz zaraz to nie malko Zysk mnie zmylił xd Brawo
-
Cytat od Kamikazze_: „Cytat od john malkowitz007: „Dla jednych taka strata to malo, dla innych to duzo Niestety sa wazniejsze sprawy w realu niz te glupie cyferki Kilka dni i odrobiie to na waszych pushowkach i multi Pozdrawiam ” musisz sam siebie atakować bo w chwili obecnej jesteś moją pushowka:DOdrabiaj, odrabiaj ” pewnie lata po twoich i nerw tobie puszcza
-
NoSkill [KOMORNIC] & DziekujeZaGre [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. weteran [VETO] ~ 2623.03%
Pancior - - Starcia U68
Postbo zaraz @john malkowitz007 będzie z was pompę cisną z zysków Zysk na miare oskara Graty
-
Y2K [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] vs. Imperatorka_Nemesis [UNI] ~ 3160.11%
Pancior - - Starcia U68
PostCytat od Antharas: „Zacnie odbudowujesz się po zlomie oby więcej i z rozwagą ” z rozwagą z rozwagą, aby IP nie pomylić Graty
-
Antharas [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] vs. Exterminator [UNI] ~ 8177.74%
Pancior - - Starcia U68
PostCytat od Kamikazze_: „Fajnie po urlopie działasz. Gratuluję, i żeby to było tylko zachęta do zrobienia większych % ” nie wiem czy macie na tyle kont aby obdarować wszystkich klakierów Graty
-
Y2K [KOMORNIC] & Kmicic [MIST] & szajka [KOMORNIC] & DziekujeZaGre [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] vs. john [AVALON] ~ 6735.68%
Pancior - - Starcia U68
Posta ci znowu latają po swoich multi Graty
-
DziekujeZaGre [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] vs. Bielin90 [AVALON] ~ 5560.84%
Pancior - - Starcia U68
PostCytat od Ten Keyra: „Cytat od Pancior: „gratuluje wykorzystania statusów online na jedym z Waszych multikont, które macie w tym śmiesznym sojuszu Avalon Graty ” A mi znajomy z Avalonu pisał, że nie mają statusów, bo są masówką i nie chcą wlotów "po statusach". Wiesz lepiej, czy po prostu kłapiesz dziobem jak zawsze? ” wiesz sam jak jest więc po co robisz z siebie głupka??
-
DziekujeZaGre [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] vs. Bielin90 [AVALON] ~ 5560.84%
Pancior - - Starcia U68
Postgratuluje wykorzystania statusów online na jedym z Waszych multikont, które macie w tym śmiesznym sojuszu Avalon Graty
-
Panciorek [TANK] vs. Hamer [P N] ~ 594.59% takie tam po satelitach Dnia 15-04-2021 09:54:35 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Panciorek [TANK] ________________________________________________ Krążownik 150.000 _________________________________________ Obrońca Hamer [P N] ________________________________________________ Mały transporter 1.615 Duży transporter 5.106 Recykler 6 Satelita słoneczny 7.362 Crawler 1.100 Wyrzutnia rakiet 155.907 Lekkie działo laserowe 73.676 Ciężkie działo…
-
szajka [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] vs. skatmd [AVALON] ~ 155 831.1%
Pancior - - Starcia U68
Postw układzie na 5 gali. Może być Acz kolwiek śmierdzi z daleka.... Bo tylko idiota zostawia flotę w układzie z kimś kto go składa. Ale idiotów nie brakuje... Wystarczy włączyć tvp....
-
Panciorek [TANK] vs. Kelo [MAW] ~ 1678.7% takie tam już, któreś z kolei na tym graczu (ciekawe czyje to konto ), ale teraz trochę nawet surki udało się zebrać pozdro dla wszystkich klakierów xd Dnia 13-04-2021 12:24:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Panciorek [TANK] ________________________________________________ Krążownik 400.000 Pancernik 200.000 Pathfinder 50.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Kelo [MAW] ________________________________…
-
Mallory [P N] & kruchy [P N] & Incoming [P N] vs. Ventylek [KOMORNIC] ~ 143897,25%
Pancior - - Starcia U68
Posttak tylko się spytam, Wy macie rodziny?? Walcie się dalej po łbach peeny i komory, miło się to ogląda Administrator Forum kasai:Upominam za prowokacje.
-
Cytat od Rzezimieszek: „Cytat od Ten Keyra: „Cytat od Pancior: „@Rzezimieszek faktycznie Już wiem dlaczego za nazwy planet buhahaha Ja pinkole faktycznie poważna sprawa . Topka się puszuje itd. A Ci mi baba wywalają bo nazawałem planete MarcintoGej Poważna sprawa ” Złej baletnicy rąbek u spódnicy... ” @Pancior a co powiesz na to? Przechwytywanie3.png Dziwny zbieg okoliczności, że 2 twoje konta w tym samym czasie zaliczyły bana ” to nie jest moje konto Jeśli umiesz czytać to wyżej masz post za co…
-
Wisior [P N] & Incoming [P N] & Kromak [P N] vs. Y2K [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] & NoSkill [KOMORNIC] ~ 1242777.33% top 5 ACS
Pancior - - Starcia U68
Post@Wisior Jestem Ban za nazwe planety na dwa dni dostałem, gdyż nazwałem planetę MarcinToGej Graty się należą @Kamikazze_. Spakowany drugi raz w przeciągu chwili Ze mnie też niezły procent bedzie