Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 271.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Zbawiciel [4 X] vs. PoZiomek [P N] ~ 1551.09% Takie tam przed poranną kawą Obrońca po ataku napisał: "oho" Chyba jest mikołajem ho ho ho oho Straty dexu odebrałem na innej koloni obrońcy w ilości 130 melonów. Także jestem do przodu, a i kawka lepiej smakowała Dnia 28-10-2020 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zbawiciel [4 X] ________________________________________________ Krążownik 200.000 _________________________________________ Obrońca PoZiomek [P N] ___________________…
-
Cytat od Genek: „Zgłaszam @Kromak 1. Absolutny lider tegorocznych ST Top 10 Solo. 2. Jeden z nielicznych flotowców, którzy nie kosili exp, tylko ambitnie złomowali. 3. Niepodwarzalna czystość konta i masa pracy, którą wkłada i włożył aby być tam gdzie jest i złomować tak jak złomuje. ” Dobry gracz to fakt !! Dajcie jemu tą rangę złożoną z kilku wyrazów !!! z dumą powiesi sobie na ścianie !!!!!! i pomyśli patrząc na ten zaszczytny tytuł, "Ile ja nocy zerwałem, ile to ja dni zerwałem, kosztem moje…
-
Incoming [P N] & Celestial General [P N] & kruchy [P N] vs. john malkowitz 007 [ANGELS] ~ 11159.87%
Pancior - - Starcia U68
PostAle on powstanie !!!! To feniks !!!! Ja bym dał sobie spokój i przewalił statki przez rynek. Ewentualnie tylko kilof i od czasu do czasu zaglądać. Że jemu się jeszcze chce......
-
ABW [P N] & Incoming [P N] & KLIMA [P N] & Celestial General [P N] vs. Ten Keyra [KOMORNIC] ~ 13679.49%
Pancior - - Starcia U68
PostNo no znowu komornik na pezecie elegancko
-
Cytat od Rzezimieszek: „Cytat od wilku: „Brawo złodzieju, jak kolega wyżej napisal nie ma czego gratulowac, no chyba ze jest sie zwykla ........ jak mozna ukraść konto komuś kto pozwolił na nim pograc to nie wiem. Mam nadzieje, że Piaskowy nie ma wiecej takich szumowin za kumpli.... ” Daliście konto fatalowi i się dziwicie Gość nie dość, że nie potrafi grać, to sprzedał jeszcze swojego sojusznika. ” dowody !! Ty myślisz śmieszku, że każdy wierzy w Twoje głupie gadanie ?? daj dowody na swoje gada…
-
Cytat od wilku: „Brawo złodzieju, jak kolega wyżej napisal nie ma czego gratulowac, no chyba ze jest sie zwykla ........ jak mozna ukraść konto komuś kto pozwolił na nim pograc to nie wiem. Mam nadzieje, że Piaskowy nie ma wiecej takich szumowin za kumpli.... ” mało wiesz, a komentujesz. Chyba mylisz mnie z kimś innym nazywając mnie złodziejem. Cyt: "Mam nadzieje, że Piaskowy nie ma wiecej takich szumowin za kumpli...." wystarczy że ma takiego jak Ty.
-
Cel wypatrzony wczoraj. lecz kolega lognął i zwiał. Pomyślałem, zdejmę mu moony w nocy poszły niszczenia i lipa (parę GS w piach) Moony nadal stoją Dziś poobserwowałem gdzie koleżka będzie lądował. Aktywka jest i flota moja w powietrzu też Efekt poniżej pozdrawiam budy (mam, aż jednego na którego mogę zawsze liczyć) oraz tych co chcą być pozdrawieni 4 X GO GO GO GO teraz to chyba @john malkowitz007 na dobre zacznie na mnie polować KOLOROWANKA Dnia 21-10-2020 XX:XX:XX następujące floty spotkały s…
-
Jak Ty to robisz to nie wiem do tej pory Myślę sobie że Ty albo siedzisz 24 na dobę w grze, albo masz w każdym dobrym sojuszu swojego kreta albo hmm masz dar jak ten z Człuchowa xd Graty bo KOMORNIK na pezecie cieszy pewnie nie jednego, ale jak ja to mówię zostało w rodzinie bo przecież PN trzyma z Komornikami i ten złom był pewnie wkalkulowany w jakieś WYŻSZE coś. Kiedyś się dowiemy jaki był wyższy CEL Graty, a obrońcy tradycyjne SZo xd