Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 271.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Incoming [P N] & ABW [P N] & kruchy [P N] & MisiuGD [P N] & Fremen [P N] vs. lukiwi [Explorer] ~ 44230 %
Pancior - - Starcia U68
Postjak na tyle statków w powietrzu zysk malutki. Ale funn z lotu pewnie był a to najważniejsze.
-
@wilku żeby skleić taką rozmowe to wystarczy hmmm z 30 sekund. Żaden problem. Zaraz wkleje rozmowe Twoją z Papugą, że sprzedał Tobie to RW Wiesz jak to się robi?? Myślę, że wiesz bo nie grasz w ogame od wczoraj. Sęk w tym kto w to uwierzy?? Pewnie część graczy uwierzy cześć nie.... Ja wierze w czestość tego RW... Choć gruby to handlowiec czyli kupuje taniej sprzedaje drożej i z tego żyje...
-
Cytat od -hamer-: „przepraszam czy słowo żenada to przestępstwo czy bierzesz kasai to już za prywatną zemste że kasujesz moje posty Ładne starcie , za szmal wszystko jest możliwe ” @kasai przez Ciebie słowo krytyka na tym forum nie istnieje..... Tylko Ty masz prawo do krytyki!!! Nikt po za Tobą... Dlatego kasujesz posty... Administrator Forum kasai:Ktoś chyba pomylił krytykę z wylewaniem pomyj, a to nie będzie na forum tolerowane!
-
Gratuluje Wilku !!!! dobry procent z tej urlopowej floty wyszedł Mam papuge aka aduch obok w układzie od 9 października do dzisiaj na urlopie, myślę sobie konto kupione przez komornick od aducha pójdzie na przemiał przez rynek na konto grubego.... Dzisiaj wchodzę na gierkę patrzę papuga bez urlopu i 443 down w statach, myślę zaczęło się skupowanie floty, ale coś mi nie pasuje, konto topowe, flota topowa i rynek.... bez sensu. Pisze do papugi, odpowiada "dostałem złoma" Taka flota i złom ??? parę…
-
dziuniek [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] & NoSkill [KOMORNIC] vs. Incoming [P N] ~ 95873.76%
Pancior - - Starcia U68
PostCytat od Plushowy: „Cytat od Zbawiciel: „Cytat od BoSkI_WiAtR: „Dziuniek i rasowy flociarz. Ty zwykły.......... jesteś na telefon. Inc szo nie życzę bo odrobione a jeszcze zarobisz. ” i w PN znalazło by się też paru na telefon pro flociarzy ” Najwięcej do powiedzenia widzę ma Zbawiciel pro elo Fatal Error który zajumał konto Gangrenie. Inco głową do góry i liczę że jeszcze będzie jakaś grubsza odpowiedź ” masz złe informacje pluszaczku ale brnij dalej brnij
-
dziuniek [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] & NoSkill [KOMORNIC] vs. Incoming [P N] ~ 95873.76%
Pancior - - Starcia U68
PostCytat od BoSkI_WiAtR: „To w tej twojej mordzie to to co myślę? Łykaj. ” Ale masz skojarzenia co Ty jeszcze w pracy siedzisz ??
-
Pancior - - Starcia U68
PostCytat od BoSkI_WiAtR: „Dziuniek i rasowy flociarz. Ty zwykły.......... jesteś na telefon. Inc szo nie życzę bo odrobione a jeszcze zarobisz. ” i w PN znalazło by się też paru na telefon pro flociarzy
-
Pancior - - Starcia U68
Postto już otwarta wojna faktycznie @Incoming w formie graty a obrońcy szo
-
planety na 17
Pancior - - Błędy w grze
Postoni chcą uni fuzje przeprowadzić jak śmieszny event im sprawia trudność
-
Celestial General [P N] & Hetevox II [P N] & kruchy [P N] & Andre [P N] & MisiuGD [P N] vs. john malkowitz 007 [ANGELS] ~ 170 504.78%
Pancior - - Starcia U68
PostPadłeś? Powstań !!!! POWERADE On starej daty gość, słyszałem że ma córke w wieku 50 lat.... Oby to nic w realu bo było by szkoda tej ikony ogame.... Graty Atakierom a @john malkowitz007 Szoooo