Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 271.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Kromak: „Graty ABW piekny zysk Cytat od Zbawiciel: „jak liczę to chyba już piąty raz pada z ręki PN Zaś detki będziecie musieli odbudować Fajny macie magazyn ” a o tym ze koparka juz 5x go zdial, to nie napiszesz? proponuje robic bardziej rzetelny research ” tak koparka tez 5 razy. Lecz tutaj mowa o PN więc wrzuciłem temat o PN, a nie o Komornic. Kiedyś się dzieliliście dziś zbieracie całość
-
Cytat od Incoming: „Taka ankieta nie jest pierwsza więc może to tradycja przed UF? Fakt faktem skoro jest to może administratorzy forum sądzili że społeczność danego uniwersum podejdzie rzetelnie do niej... Niestety patrząc na przebieg ( zaczynając już od zgłoszeń kandydatów ) lepiej jeśli by jej nie było. ” jeśli administratorzy forum/gry są tak samo rzetelni jak społeczność gry to czego @Incoming się spodziewałeś po tej ankiecie
-
@Incoming myślę, że taka ankieta w tak specyficznej grze jest nie na miejscu. Tutaj więcej osób kombinuje niż gra czysto. Ban na banie banem pogania !! stronniczy administratorzy gry, stronniczy administratorzy forum !! Powiedz mi co ta ankieta ma na celu ?? Przecież lepiej aby wyciągnąć statystyki np. z roku aktywności, z ilości rozwalonej floty itp. i nadać to miano. Każdy ma dostęp do statystyk np. po przez stronę mmorpg-stat.eu/base.php Tam wszystko jest czarno na białym kto jest "najlepszy"…
-
@The Pawelec ta gra zeszła na psy i mało kto tą grę bierze na poważnie to tylko zabawa i większość gra z przyzwyczajenia i po to aby się pośmiać najlepszy gracz U68 to znaczy jaki ?? czy to ten, który umie się puszować ?? czy ten, który kupuje konta i ma ich 10 ?? czy ten, który gra czysto i dzięki takiej grze jest w top300 ?? Więc powiedz mi, kto to ten "najlepszy gracz u68 ??" Przecież ja i Ty wiemy, że aby zaistnieć w tej pseudo grze trzeba kombinować i tyle Więc miano "najlepszego gracza u68…