Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-49 z 49.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
A ja sie kużwa nudziłem a wy tu na miasto polecieliście ,trza było coś powiedzieć to bym posmarował kółka w balkoniku a nie za plecami :Alla nie bierzemy balkonik mu piszczy całe miasto by wiedziało co wciągamy z tacki.
-
TOP 3 SOLO; Mastercook [AHT] vs Luck Skywalker [Republika i JEDI] - 3725,68% + farming + zbiórka
PostSzkoda że byłem zajęty tyle tych niewiast się kręci .Ktoś napisał ostatnio że AHT padają jak muchy ,racja poślizgneła się noga kolegom i koleżankom ale tylko ten co nic nie robi sie nie skaleczy cyferku .Mistrzu kłaniam się nisko ,głowe mam w piwnicy .Dobra spadam coś w recki spakować wiecznie nie bendzie stało pa.
-
Gratki. ja bym z chęcią pozbierał ale pewnie już powstały piękne okręciki .
-
Top 7 ACS: Finek i kostek92 [Umbrella], Typson i abc [NASA] vs OWieczka [CS] - 2483% + moonkill
Postwidze że akcja trwała wiele dłużej niż myślałem Gratulacje dla zwycieżców a poległemu szybkiego powrotu .
-
TOP 1 SOLO; (SOLO 36#) Apsik12 aka Fnk [Umbrella] vs Sheppard [AHT] - 4234,21% ODWET za MisiuGD
Postno panowie jestem zaskoczony gratki dla zwycieżcy,