Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-54 z 54.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Mały opisik:) Po ostatnim ST pana wishmaster-a ze zdejmowaniem mona i floty. Postanowiłam, że jak też umiem. Wiec do dzieła. Przeniosłam sie do układu pana kamila i jazda po 24h jak tylko telep ostygł. Flota i recki gotowe. Wiec start. Moon padł za 4 podejściem... Od: dowódca floty Twoja flota z: Księżyc [XXXXX] dotarła do księżyca planety Księżyc [YYYYY]. Twoja gwiazda śmierci kieruje na niego swoje działo grawitonowe. Potężna fala uderzeniowa wstrząsa księżycem, który zaczyna się deformować i …
-
Małe co co Dnia 31-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Stokrotka86 [KOG] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.737 Pancernik 1.749 _________________________________________ Agresor Master of Puppets [KOG] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Montaros ________________________________________________ Duży transporter 784 Lekki myśliwiec 48 Ciężki myśliwiec 25 …
-
Tym Skromny RW witam się z naszym uni. 21 ST w sumie na ogame . I 1 po 5 latach przerwy Konto stawiane od zera w czasie kiedy inni mieli miliony punktów. Jednak dałam radę podgonić dzięki uporowi Ten mały STek dedykuje każdemu kto chce i umie sie dobrze bawić. Historia tego starcia: Skanowanie wieczorne i ukazał sie wabik pana Daymos . A to, że lubię ryzyko wiec kij z tym. Lot ponad 100 układów bo brak aktywności. Troche wody poszło i pożyczka recków. Dolot i jest boom . Dziękuje tutaj pierw cał…
-
W Mordę jeżunia... Nick podobny do kolesia który na 46 też w recki trafił ale od Chrisa Procent i akcja powala:D Perfecto Nic dodaj nic ująć brawa sie należą i łapka w górę
-
To i ja cos wkleje Sąsiad napisał, że ktoś leci. To sie podstawiłam Miałam klepac eko ale wyszła flota;/ Pozdrawiam wszystkich ze starego uni 46 w tym Kochany sojusz Angels Daymos [UCF] vs. AduS [ZUS] & Paulina86 [KOG] ~ 327.12% align=center] Dnia 15-01-2018 02:05:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Daymos [UCF] ________________________________________________ Mały transporter 14 Duży transporter 59 Okręt wojenny 320 Sonda szpiegowska 1 Bombowiec 5 Pancernik 320 __________________…