Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 54.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od wishmaster: „2 KOGi w jeden dzień. Za bardzo szaleli ” Wybacz ale ten KOG sobie chomikował na spokojnie Trójca jeszcze lata i znimi nie pójdzie łatwo . Bez urazy dla sonego ale z tego co pamiętam to jakiś herold też był w reckach. Więc czemu nie KOG? To gra. Raz na górze, a raz na dole Sony jedziesz dalej ale na moich sojusznikach bo cie spakuje, pobije i wyrzucę przez okno GRaty i Szo dla sojusznika
-
Bzyku skarbie. Zamiast bzyczeć to pokaż coś dobrego zamiast psioczyć. Przeszkadza ci, że się bawię? To idz do mamy sie poskarż. Ja będę sie bawic dalej. Czy to prawej czy lewej stronie:) Do poziomu wisza czy krzycha to dużo mi brakuje. Choć zrobić od listopada 3mln punktów to chyba nie jest łatwo z tego co wiem. Szo dla pokonanych:) A reszcie dobrej zabawy
-
Cytat od wishmaster: „Nie mogę.... Czemu ja nie mogę zielonych atakować?? Gratki, przetapiać ” Bo ty możesz czerwonych i żółtych w recki pakować A co za tym idzie- Robić RW 5 cyfrowe a ja tylko 4
-
Ja to powiedział Sony- Kobieto idź za ciosem . 3 dzień i 3 ST . Znowu będzie co przetapiać. Eko znów w gorę pójdzie Mały opis. Flota wyskanowana w inne gali a potem lot przez 1 gale. Master przez 5 I tu dziekuje za recki znajomym;] I miła nutka do posłuchania: youtube.com/watch?v=ALV-QtDFpSw I Locik : Dnia 24-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Stokrotka86 [KOG] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 20.951 Pancernik 2.290 __________________…
-
Mały opisik. Po pracy zmęczona wróciła do domu. Dzieciaki uściskane. Mąż śpiący. A ja siadam do ogame i pytanie od Mastera: Lecimy cos? Chwila namysłu. Dobra poszukam. 5 minut potem pierwszy raz widzę flotę obrońcy i od razu lampka . Master raz, dwa wystartował a ja kilka chwil potem. Jako, że sojuszem kieruje Fidol, więc nie mogliśmy szefa nie wziąć na pokład Jak zwykle bywa. Powstał problem. Skąd wziąć tyle recków???.... Master zrzekł się surki z poprzedniego ST więc dzięki magi ogame(antymate…
-
Co tu dużo pisać. Spokojny lot drużyny KOG. Pozdrawiam wszystkich którzy lubią sie dobrze bawić:D Zysk jest wiec bawimy się dalej i do następnego Dnia 21-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Master of Puppets [KOG] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 81 Krążownik 350 Okręt wojenny 1.500 Pancernik 1.000 _________________________________________ Agresor Stokrotka86 [KOG] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 Bo…
-
Misiek i Wisz;] GRaciory życzeń . Piękne ST. Zysk mimo braku kilku recków jest... 5/5 i łapka wędrują:)
-
Krótka piłka. Akcja Mastera. Lot wspólny. A przy okazji pozbywanie sie 500 plazm. Zysk jest. I znowu Biniol w ST.... Wszystkim miłej zabawy i lecimy dalej. Pozdro wszystkich Dnia 12-02-2018 03:36:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor lame master [KOG] ________________________________________________ Krążownik 369 Okręt wojenny 3.500 Sonda szpiegowska 4.001 Bombowiec 1.000 Niszczyciel 400 Pancernik 1.000 _________________________________________ Agresor Stokrotka86 [KOG] ____________…
-
Witam serdecznie wszystkich. Tym Razem w obronie. Wzorowane na akcji Sonego . Tylko tutaj koleś cwaniakował, że cały sojusz KOG spakuje wraz z kolegami UCF.. Jednak biedakowi coś nie wyszło . rano mi z farmił kolonie bo wolałam się zając dziećmi. Moje Myszki, zawsze są najważniejsze Drugiego lotu mu nie podarowałam. I jak zwykle w tej historii cos niegra. Master miał mnie bronic ale zlamił z podstawką i był1 sek za nim . Wiec jak to bywa. Jak masz coś zrobić to zrób to sam. Poszły Pancerniki na …
-
Teraz wiesz co to ból jak coś dodatkowego wraca ... gratki lotu i dajemy dalej:) Łapka w górę i czekamy na następne