Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 96.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
zasrane multikonciarze... bany dożywotnie powinny być a nie tylko na 7 dni... tyle ile się dorobili na tym to przez te 7 dni nic nie stracą jelen top 8 ban multikonto annejm z top 19 też zenada:)
-
Pozdrowienia dla soja RMN dzięki grajtrollu za lot. Troche przegialem z iloscia Lmow, ale nie byl czasu na oszacowanie, bo autobus by mi do roboty odjechał Standardowo jak na kamo przystało połowa złomu w antyreckach, druga polowa nasza, ale na plus i tak wyszliśmy, co nie jest najwazniejsze bo liczy sie fun! Dnia 01-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor grajtrollu ________________________________________________ Lekki myśliwiec 515 Krążownik 129 Okręt wojenny 250 Panc…
-
#15 Sariel666 [Elite] vs. assasin - 163,6% vol. 2 czyli kara za pyszczenie na pw
Hawok - - Starcia Libra
Postdobra akcja assasin cienias... gorszego gracza na tym uni nie widziałem Raczej SZO nie bedzie, właczył urlop cwaniak haha nie zal mi takich noobow. i pomyslec ze był w sojuszu ze mna .. bleeeeee
-
#2 Tajny Agent Krecik [DEV] & Czacha Dymi vs. Andy ~ 56.26% (Liczenie i kontra)
Hawok - - Starcia Libra
Postgraty akcji i wyliczenia :D:D kolega się dołączył sondą czyli jest ACS a próg to 60% brakło 4%
-
Pozdrowienia dla sojuszu:) Dnia 05-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Deadmau5 [DEV] ________________________________________________ Krążownik 50 Okręt wojenny 6 _________________________________________ Obrońca Enigma ________________________________________________ Mały transporter 7 Duży transporter 4 Lekki myśliwiec 4 Ciężki myśliwiec 20 Krążownik 11 Sonda szpiegowska 8 Satelita słoneczny 11 Wyrzutnia rakiet 111 Lekkie działo laserowe 12 _______________________…
-
Ważne ze jest i tyle!! komu zależy to sobie te 3-4 razy dziennie wszedł na forum. Najlepsze uni ostatnich lat wiec ludzie będą * prędkość ekonomii 5x (produkcja surowców, budowa budynków, badania, stocznie) • prędkość flot 2x (czas lotu, czas użycia teleportu, rakiety międzyplanetarne) • 7 galaktyk • 70% złomu ze zniszczonych statków trafi na pole zniszczeń •+25 więcej pól na planecie cud malina