Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
No i ja też sobie coś tutaj poklikam jako ostatnie uni w mojej karierze. Wlasnie na taka konfiguracje czekałem z eko x7 i nie za szybką flotą, ale i nie za wolną
Nie wiem kto z załogi sie tym zajmuje, ale nawet porządnego bez błędów newslettera nie umiecie wysłać... z tego co nam wiadomo to flota jest x1 a nie x5 216b7a4dd7a94a525e1269282f66b236.png
Witam, sprawdziłem kilka universów. Tylko z tym jest problem. Na nowo otwartym nie mozna się logować, ponieważ po kliknięciu zaloguj przekierowuje na strone główną ogame.de
Cytat od Franczi: „Szkoda, że bez +25 pól mimo większości w ankiecie ” Dokładnie... drugie z rzędu uni bez +25 pól ... [Focha strzelam] //Tak ładniej //ciap
Na nowe uni proponuje opcje włączenia sobie w opcjach zablokowania ataków. My nie możemy atakować, nas też nikt nie może. Jak by ktoś chciał atakować to włącza sobie w opcjach taki bajer, ale ponowna mozliwosc włączenia blodady by była np. dopiero możliwa po 7 dniach. dla ekowców było by git:) a i ekspedycje by mozna było na luzie śmigać.
Czyli miałem racje Lukas90 to troll. Nie ma żadnych nowości. Zwykłe uni co u nas już było 6x eko i flota. Co najlepsze uni otwierają w czwartek, a nie piątek.
co mają ogłaszać skoro narazie nawet u niemców nie ma żadnego info o nowych serwerach?? jakiś troll napiusał info o nowym uni i każdy uwierzył... facepalm